FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Huzu: "Regret că l-am primit prea mult pe Vasile Avram la mine în birou"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Aron Huzu, spune că Vasile Avram a considerat mereu postul de preşedinte al CCA drept o punte de lansare către poziţia de vicepreşedinte FRF.

"Din mandatul pe care l-am avut la Comisia Centrală a Arbitrilor poate regret faptul că l-am primit prea mult pe domnul Avram pe la mine prin birou. Chiar dumnealui spunea, anul trecut, că funcţia de preşedinte al CCA e doar o punte de lansare pentru funcţia pe care a obţinut-o ieri.

El voia foarte mult această funcţie, de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Probabil că acum, văzând că poate să piardă funcţia de preşedinte de la CCA, regretă cuvintele pe care le-a spus, dar eu ştiu că în noul regulament scrie că nu sunt compatibile cele doua posturi", a declarat Aron Huzu la Sport Total FM.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
 •  26 Ianuarie 2010, 10:51

Cred ca s-a vorbit deja prea mult despre dl. Avram. Ar fi cazul sa-l dam uitarii, iar la CCA sa ajunga sef un arbitru sau fost arbitru care sa dea mai putin de "lucru" gazetarilor. In acest mod, probabil ca se vor mai potoli si cei pentru care inclusiv gerurile naprasnice care ne-au napadit in aceste zile, isi au originea in arbitrajele incorecte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close