FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PETROLUL 2-2

I-a încins Piţi Talent! » Fanii Stelei au afişat bannere împotriva manelistului, finul lui Reghecampf

Articol de - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 09:47

Angajaţii firmei de pază de la meciul Steaua - Petrolul au intervenit în forţă în galeria roş-albastră atunci cînd fanii au afişat un banner împotriva manelistului


Chiar dacă a trecut o săptămînă de la meciul cu Rapid din Giuleşti al roş-albaştrilor, atunci cînd manelistul Piţi Talent a petrecut în vestiarul steliştilor, fanii roş-albaştrilor de la Peluza Sud nu l-au uitat pe finul lui Laurenţiu Reghecampf. Tocmai din acest motiv au avut loc şi singurele incidente între suporterii prezenţi la meci şi forţele de ordine.

În timpul primei reprize, ultraşii de la Sud au afişat două bannere cu trimitere directă la manelist, care se afla la tribuna oficială alături de prietenii şi apropiaţii antrenorului. "Piţi Talent, dăm cu tine de ciment" a fost primul mesaj afişat în peluză, iar mai mulţi stewarzi ai firmei de pază SAS au intervenit pentru a confisca bannerul. Ştiind de iniţiativa suporterilor, oficialii din Ghencea i-au ordonat şefului firmei de pază să vorbească cu toţi angajaţii şi să le transmită să intervină în forţă atunci cînd ultraşii ar afişa bannerul. Lucru care s-a şi întîmplat, atunci cînd membrii galeriei au scos al doilea mesaj: "Manelist incult, ce cauţi la noi în casă?". Iniţial mesajul era mult mai lung, avînd şi caracter rasist.

Deranjaţi de ordinul venit de pe bancă, suporterii i-au bruscat şi scuipat pe oamenii firmei de pază, care au plecat fără a putea să le interzică celor din peluză să afişeze bannerul. La finalul jocului, întrebat despre mesajele fanilor, Laurenţiu Reghecampf a refuzat iritat să răspundă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
junior89
junior89  •  24 Aprilie 2013, 15:56

tare aia cu "...ce cauti la noi in casa ?" ati cumparat stadionul si nu stiam noi ? intre timp , pe ghencea strangeti maxim 10 000 de oameni. si va agitati atat cu piti talent , zici ca reghe nu e un manelist convins cand ii punea manele curvei de nevasta-sa suit pe masina ( l-a imitat pe idolul gigi)

dj_smoc
dj_smoc  •  24 Aprilie 2013, 11:13

Manelist incult, cu pielea negricioasa, Ce cauti la noi in casa?

harison
harison  •  24 Aprilie 2013, 10:58
Postat de julesti_land1923 pe 24 Aprilie 2013, 10:23

Uite cine vorbea. Când vin steliştii la Oradea umpleţi stadionul cu mic cu mare. Sau tu eşti vreun "răzvrătit" de pe acolo? :)) Veniţi pentru manele şi Piţi, ah? :D Ştiam eu că vă unge la suflet o manea bună!

Ma duc si eu sa le dau multa ue =))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează