FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

I-a luat fața lui Țucudean » Tudorie ar putea începe sezonul ca titular în atacul Stelei

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 00:00

Adus de la Galați în această vară, Tudorie (19 ani) ar putea începe sezonul ca titular

Atacantul scump promis de Gigi Becali finului Rădoi întîrzie să apară, dar Rădoi are o soluție OK în ofensivă. Alexandru Tudorie pare că a cîștigat lupta pentru titularizare cu George Țucudean. Aseară a fost rezervă, fiind trimis în teren la pauză, chiar în locul rivalului său la locul în primul "11".

Nu doar că a marcat primul gol al Stelei, dar Tudorie s-a mișcat clar mai bine decît Țucu. A intrat în combinații, a cîștigat mai multe dueluri, a părut mai motivat, mai dornic de afirmare. Pînă cînd Gigi va băga mîna în buzunar, Tudorie va rămîne prima variantă pentru postul de vîrf pentru Rădoi.

250.000 €a plătit Steaua celor de la Oțelul în urmă cu două săptămîni pentru Tudorie

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
liberal
liberal  •  01 Iulie 2015, 14:54

Prin anii '70 , la echipa Politehnica Galati , pe atunci in div.B , juca un fundas central exceptional , pe numele lui Tudorie.In aceeasi echipa juca pe atunci viitorul mare fotbalist Tudorel Stoica , mai jucau Gheorghiu , Marinescu , Tolea(ulterior la Sporul Studentesc , coleg cu alt galatean talentat - Chihaia),Popanica...A plecat apoi la Petrolul Ploiesti daca nu ma insel.In concluzie , poate sa-mi spuna cineva daca sunt cumva vreu-un fel de rude ? Multumesc anticipat.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Iulie 2015, 10:41

Nici nu e foarte greu sa ii ia fata lui cutudean asta. Cei mai slabi jucatori de la FCSB acum sunt fostii dinamovisti cutudean si tamasz, ***. Sa fie o coincidenta? Chiar nu pricep de ce sunt tinuti astia 2, *** nu e sanatos, plateste 2 salarii degeaba

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10153364434098903
Holban Mihai  •  01 Iulie 2015, 10:00

bravo, tinere! Să o ții tot așa. Mi-a plăcut de tine de când erai la Galați. Ai fler de atacant, simțul porții, o poziționare bună și condiție fizică optimă. Să știi că o să ajungi mare fotbalist. Baftă

Vezi toate comentariile (3)
Comentează