FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

I-au luat un an din carieră » Steliştii nu l-au cedat pe Răduţ în vară, dar îl ţin în tribună

Articol de - Publicat sambata, 09 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 noiembrie 2013 21:34

Mihai Răduţ nu e pe gustul lui Reghecampf! Mijlocaşul care în vară a revenit după împrumutul la Pandurii nu intră deloc în planurile tehnicianului din Ghencea.

În iarna trecută, Mihai Stoica a reacţionat nervos după ce fotbaliştii pe care el îi cedase la U Cluj nu erau folosiţi: "I-am dat acolo ca să joacă şi şi-au bătut joc de ei!". De data asta, pe lîngă faptul că nu l-au mai lăsat la gorjeni, deşi aceştia au dorit să-i prelungească împrumutul, steliştii i-au refuzat mijlocaşului de 23 de ani şansa să plece în Israel, la Hapoel Be'er Sheva, formaţie ce l-a dorit în luna august.

Rămas la Steaua, Mihai a evoluat în doar 5 partide, 3 în Liga 1, una în Cupa România, cu Bîrsana, şi una în Ligă, cu Vardar Skopje. În total, Mihai a acumulat 223 de minute, adică o medie de aproape o repriză pe meci. Asta în condiţiile în care în momentul cînd Dan Nistor a refuzat să vină la Steaua, preferînd să meargă în Franţa, la Evian, Reghecampf a declarat: "Nu mai luăm pe nimeni, îl avem pe Răduţ, e un fotbalist bun şi ne vom baza pe el".


A schimbat şi impresarul
Supărat că nu evoluează, Mihai Răduţ a decis să nu-şi mai prelungească înţelegerea pe care o avea cu fraţii Becali. Fotbalistul a semnat un contract de reprezentare cu agentul agreat de Reghecampf, sperînd că acest lucru îl va ajuta să evolueze mai des.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mihaitanase
mihaitanase  •  10 Noiembrie 2013, 06:54

E DE DATORIA JUCATORILOR SA DEA TOTUL LA ANTRENAMENTE SI SA-I CONVINGA PE ANTRENORI CA SUNT CEI MAI BUNI . NU EXISTA ANTRENOR , CARE SA NU BAGE IN TEREN CE ARE MAI BUN , CA DE ACEST FAPT , BENEFICIAZA IN PRIMUL RAND EL SI NU JUCATORUL .

adrians0923
adrians0923  •  09 Noiembrie 2013, 18:48

Cataline,de ce stergi posturile care nu iti convin ? In primul rind ca era vorba despre Radut,nu despre incapacitatea ta,ca ziarist sa vezi evolutia lui Radut si cauzele stagnarii lui.

radianu
radianu  •  09 Noiembrie 2013, 15:21

Bataia de joc fata de jucatori care promit! In schimb ii tinem ostentativ la echipa pe nonfotbalistii tatu si pe alcooloicul nikolici!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează