FOTBAL  »  Superliga  »  25 IANUARIE, ZIUA ALEGERILOR LA FRF

Iacov: "Sandu a distrus fotbalul şi arbitrajul românesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Candidat la preşedinţia FRF, Constantin Iacov îl atacă dur pe Mircea Sandu şi îl găseşte responsabil pentru scăderea nivelului fotbalului românesc.

"A distrus fotbalul românesc, a distrus tot ceea ce înseamnă centrele de copii şi juniori şi a mai distrus arbitrajul românesc.

La atuuri, ştie să se folosească de oameni, a pasat responsabilităţile pe umerii oamenilor cu imagine bună, Lupescu şi Răzvan Lucescu, şi a folosit federaţia în interes personal, lucru cu care nu sunt de acord", a declarat Constantin Iacov pentru Evz.

"Din fericire, sunt manager, am condus 800 de oameni, în timp ce Mircea Sandu a reuşit să distrugă Federaţia Română de Fotbal.

Avem nevoie de manageri în conducerea federaţiei pentru a relansa fotbalul de la copii şi juniori până la Liga I. După ce voi deveni preşedinte, îi voi aduce la federaţie pe cei ce doresc să pună umărul la refacerea fotbalului românesc", a adăugat Iacov.

"Nu-l cunosc prea bine pe domnul Constantin Iacov, vă pot spune ce am citit în presă. A încercat să pună mâinile pe Parcul cu Platani, prin a-l convinge pe Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, să i se dea terenul.

Văzând că nu poate face un complex imobiliar acolo, a renunţat. Din câte se spune, ar fi beneficiat de o sumă mare de bani prin transferul unor jucători şi apoi prin vânzarea clubului. Realizări nu are. Asta este. N-am avut contacte cu Iacov, deşi povestea pe undeva că am băut şpriţuri împreună.

Probabil că ar fi vrut să aibă această plăcere, dar nu ne-am putut întâlni. Calităţi? Trebuie să verific pe la Ministerul de Finanţe, să văd ce datorii are, am înţeles că are datorii mari", a replicat Mircea Sandu.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează