FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - POLI TIMIŞOARA, SÎMBĂTĂ, 19:30, DIGISPORT

Iancu acuză: "Bucşaru e Penescu doi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2009 00:00

Marian Iancu a sugerat că oficialii Unirii Urziceni nu sînt străini de delegarea lui Alexandru Deaconu la partida de azi. "Bucşaru e al doilea Penescu şi sper ca totul să iasă curînd la iveală, în cazul în care e ceva! Păi, ei au blamat arbitrajul tot timpul, iar cînd a fost vorba de adus arbitri străini s-au abţinut. Ce să înţelegem din asta?!", s-a întrebat Iancu.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
 •  22 August 2009, 11:32

CIND ARBITRUL BALAJ IN MECIUL CU CONSTANTA LE-A DAT UN PENALTY GRATUIT CU CARE ECHIPA PORCULUI A CASTIGAT CU 1-0IN MIN 85 IN CAMPIONATUL TRECUT ATUNCI NU A VRUT SA IL EXCLUDA DIN ARBITRAJ PORCUL SI NICI NU A GUITAT NIMIC CIND PIERDE PT CA ARE O ECHIPA MEDIOCRA ATUNCI L-AU FURAT ARBITRII CA SI IN CUPA ROMANIEI ,NU AU AVUT OCAZII FOTBAL 0 DAR L=A FURAT ARBITRUL CARE CU VREO 2 ETAPE IN URMA I-A CISTIGAT MECIUL CU CONSTANTA ASA PROCEDEAZA UN OM CINSTIT CARE A FALIMENTAT RAFO SI TOT EL VORBESTE .

 •  22 August 2009, 11:19

Nu numai prin fizic, Ianu aduce aminte vaca care da lapte mulgatorului, apoi loveste galeata, risipind pretiosul lichid alb. Marian I. este un om de oarece calitate (a aflat de virtutile glasului coborit si rar...), dar care nu s-a tras de tot... - pentru a prelua o formula din evolutionism. Ghinionul lui! Dumnezeu iti da, dar nu iti aranjeaza si in traista... // Bucsaru mi se pare un om la locul lui. Nu o fi sfind, dar am avea de cistigat cu mai multi patroni cumpatati la vorba...

jon_sionut
jon_sionut  •  22 August 2009, 11:17

Grasule cum poti sa zici asa ceva cand ei au fost furati in super cupa ? Nu aveti nicio treaba mai bine plecati cu toti din fotbal ca sunteti terminati

Vezi toate comentariile (20)
Comentează