FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA 1-0

Iancu ameninţă: "Rapid riscă dezafilierea!" :X

Dacian Varga, Varga, Rapid
Dacian Varga, Varga, Rapid

Articol de - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Iancu spune că giuleştenii au luat vize de la LPF pentru Varga şi Bălan pe data de 4 martie, deşi transferurile lor au fost înregistrate a doua zi

Scandalul Varga - Bălan e departe de a se fi încheiat. Aşa cum a ameninţat încă de săptămîna trecută, patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a ieşit ieri din nou la atac, acuzîndu-i pe rapidişti de ilegalitate în transferurile celor doi fotbalişti împrumutaţi de la Sportul. Şeful de pe Bega a prezentat la emisiunea Fanatik Show de la DigiSport mai multe acte cu ajutorul cărora speră ca echipa sa să cîştige meciul cu alb-vişiniii la "masa verde".

Acuzele lui Iancu:
1. "Actele de la dosar, cererea de înscriere a echipei Rapid 3, actele de transfer ale celor doi, convenţiile civile, dar şi chitanţele privind plata înregistrării transferurilor, toate sînt înregistrate la AMFB pe data de 5 martie, iar Rapidul a obţinut vizele de la LPF pe 4 martie. Oare cum a fost posibil asta?"

2. "În cererea de înscriere a echipei Rapid III se spune că aceasta va activa neoficial în Liga a IV-a şi că abia din sezonul viitor va acumula puncte. Aşadar, cum de jucătorii aceia pot fi consideraţi profesionişti?"

3. "Rapidiştii tot spun că ei au fost bine-intenţionaţi, dar nu a fost aşa. Acordurile de transfer au data de 1 februarie, asta înseamnă că au avut 24 de zile să înregistreze jucătorii după regulament. E clar că au fost de rea-credinţă!".

Patronul de la Timişoara îi ameninţă pe rapidişti şi spune că ar fi spre binele lor ca acest caz să nu ajungă la Lausanne: "Dacă se ajunge la TAS, totul ar putea dura 4 sau 5 luni. Acest campionat nu va mai fi omologat, ceea ce înseamnă că nu vom mai avea echipe în Europa, iar Rapidul ar putea fi dezafiliat".

"Iancu a prezentat ce acte i-a convenit lui. Mai există la dosar un formular tipizat, o fişă de înscriere cu data de 4 martie. În plus, echipa e afiliată de ani de zile"
ION TABAN, preşedinte CA Rapid

"Nu sînt problemele mele, vorbiţi cu domnul Taban şi cu domnul Şiman. Totuşi, sînt sigur că s-a procedat legal şi corect"
GEORGE COPOS, patron Rapid

"Eu mă voi opri aici şi voi accepta orice decizie se va lua atît timp cît ea începe cu formularea «Timişoara are dreptate», chiar dacă Rapid rămîne cu punctele"
MARIAN IANCU, patron Poli Timişoara

"Cum îşi permite Iancu să arate acordurile de transfer? El e protejatul lui Dragomir. La Bacău, Chivorchian a avut fonduri de Liga Campionilor şi performanţe de Liga a II-a. A falimentat şi geamurile. Totuşi, Mitică l-a dus la Poli"
VASILE ŞIMAN, patron Sportul Studenţesc

Iancu, două ore la LPF
Preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, s-a întîlnit ieri în secret cu Marian Iancu, patronul lui Poli Timişoara. Cei doi au avut o discuţie privată vreme de două ore în biroul şefului de la Ligă. "Nu înţelegem de ce atîtea întîlniri? Ştim că cei doi s-au văzut şi sîmbătă. Pe noi de ce nu ne cheamă la aceste discuţii?", s-au revoltat rapidiştii. De partea cealaltă, Iancu susţine că e o coaliţie LPF-FRF pentru a ajuta Rapidul. Azi, Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor va analiza cazul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
 •  16 Martie 2010, 21:16

eu cred ca acest scandal cu transferurile este un complot impotriva LPF-ului destul de reusit. Acum avem sansa sa scapam de niste hoti daca chiar se vrea

mase68
mase68  •  16 Martie 2010, 20:59

imi spuneti si mie unde este podtat clipul ala cu iancu? va rog.

 •  16 Martie 2010, 15:19

baieti nu mai rascoliti rahatul ca balena si-a dat seama ca a lovit prea tare in rapid si acum asteapta decizia uitati-va ce scrie copos "nu este problema mea intrebati pe taban si siman" pai pe ei fgm ceei conduc clubul? ei ne-au bagat in kkat?zgarcenia ta si a lui siman acum copose scoate-ne de unde ne-ai bagat si apari pe sticla precum balena ucigasa si prezinta dovezi de buna intentie am castigat pe teren asa sa ramana si savarina gandeste-te si la cei 2 jucatori ce fac ei fzr

Vezi toate comentariile (33)
Comentează