FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - GAZ METAN 2-2

Iancu continuă acuzaţiile către rivale » Blat la Oţelul - Gaz Metan?

Vukadinovici a pierdut toate duelurile cu Pena Foto: Mediafax
Vukadinovici a pierdut toate duelurile cu Pena Foto: Mediafax

Articol de , - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 01 mai 2011 19:03

Iancu a remarcat că Vukadinovici, de la Mediaş, a greşit decisiv la Galaţi, şi face legătura între fundaşul sîrb şi impresarul Codoban, un apropiat al lui Marius Stan

Marian Iancu ameninţă cu dezvăluiri senzaţionale la sfîrşitul acestui sezon, "cel mai ciudat din ultimii 12 ani": "Voi cere LPF permisiunea să spun tot ce ştiu. Am o bază de date cu vreo 8 meciuri. Am probe, în sensul că există imagini video, plus anumite conexiuni pe care le pot face. Doar că nu a fost făcut vreun flagrant, asta nu!". Patronul lui Poli a dat şi două exemple: "După fiecare meci dintre Dinamo şi Tîrgu Mureş, de la ardeleni a dispărut cîte un jucător, s-a evaporat! Şi mai uitaţi-vă cu atenţie cine a greşit la Oţelul- Gaz Metan şi de cine a fost adus respectivul fotbalist".

Moldovan şi Şteţca
Fotbaliştii care au dispărut de la Tîrgu Mureş în urma partidelor cu Dinamo sînt Flavius Moldovan şi Şteţca. După tur, 6-2 pentru "cîini" în Ardeal, fundaşului central i-a fost reziliat contractul. În urma returului disputat pe 20 martie, 4-2 pentru roş-albi, Sabău a renunţat la portarul Şteţca. În ambele situaţii, inclusiv clubul mureşean s-a îndoit de loialitatea propriilor fotbalişti. În locul goalkeeperului de 30 de ani, antrenorul l-a titularizat imediat pe tînărul Balauru, 21 de ani, debutant în Liga 1.

Vukadinovici, Codoban, Stan
Fotbalistul de la Gaz Metan la care s-a referit Iancu e Ivan Vukadinovici. La Galaţi, acum 4 zile, sîrbul a provocat două penalty-uri, dintre care unul în ultimul minut, şi l-a pierdut din marcaj pe Pena la unul dintre golurile Oţelului. S-a terminat 2-2, fiindcă Viglianti a ratat penalty-ul pe care Vukadinovici l-a provocat în finalul partidei. De ce îl suspectează Iancu? În iarna asta, impresarul Ionel Codoban l-a propus pe sîrb la Petrolul Ploieşti, înainte ca el să semneze cu Gaz Metan. Iar Codoban e agentul multora dintre fotbaliştii Oţelului şi un apropiat al preşedintelui Marius Stan.


"În afara Timişoarei, toate echipele de pe primele 6-7 locuri se află în baza de date pe care o avem noi, cu meciuri ciudate din acest sezon"
Marian Iancu, patron Poli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
doru5
doru5  •  06 Mai 2011, 10:25

A fost ajutat de arbitrii in ambele meciuri cu FCM!!! La Tg-Mures au castigat cu un gol din off-side iar in retur..un penalty incredibil!!!!

doru5
doru5  •  06 Mai 2011, 09:36
Postat de flafy pe 02 Mai 2011, 10:34

cum sa faca Otelul balat cand s-a chinuit 2 ani sa-si puna nocturna si abea are sa-si plateasca jucatorii! singurele blaturi au fost: staua-Unirea Urziceni,steaua-Sportul,steaua-Gloria Bistrita si probabil FC Vaslui-Gaz Metan

Si mama ta a fcaut blat ...cu mine!!!! i-am dat spaga 100 euro , si mi-a facut o myie de zile mari!!!! Nu am cuvinte sa-ti explic ce bine a fost!!!!

gazistu
gazistu  •  02 Mai 2011, 14:02

acum ce sa zica si el...sa vazut ca gazu a jucat fotbal la galati, am condus tot timpul la galati. daca nu le dadea acele 2 penaltyuri nu aveam probleme.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează