FOTBAL  »  Superliga  »  DRAGOMIR, DEBARCAT DE LA LIGĂ?

Iancu despre debarcarea lui Dragomir: "Sînt de partea regulamentelor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2010 00:00

Presedintele Consiliului de Administraţie al lui Poli Timişoara, Marian Iancu, susţine că este de partea Comisiilor în conflictul dintre preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi contestatarii acestuia.

"In conflictul dintre Dumitru Dragomir si cei care vor sa il destituie sunt de partea regulamentelor si a Comisiilor, care nu pot fi santajate, sunt de partea oamenilor care nu sunt santajabili", a declarat Marian Iancu la SPTFM.

"Sunt de partea regulii, a legilor, cele sportive si nu numai, si o sa ma bat pentru cei care imi fac dovada ca pot sa se inscrie in moralitatea pe care noi, cei de la Timisoara, ne-am impus-o", a mai spus el.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  14 Aprilie 2010, 13:24

tu si legea ai uitat cand furai covrigi si spargeai aprozare umflatule.tu corect?ha ha ha ha ha ha

 •  14 Aprilie 2010, 11:26

,foarte bine ,poate odata se impune si la noi legea.Ne-a ajuns de atata hotie si minci8na

 •  14 Aprilie 2010, 11:14

Tocmai IANCU vorbeste de moralitate ,el care duce o ,, lupta'' pe tote fronturile pe la comisii cu toata lumea.Normal ca il apara pe ,,CORLEONE''.Tara de hoti, banditi,mafioti si de gunoie!!Ar trebui sa emigram cu toti ,dar unde in CONGO?? Sa ramana Iancu,Corleone, Ciobanul,si sa nu uit de BASE!!Asa presedinte de tara asa presedinti de cluburi .Rezultatul niste gunoie, o mocirla,de care ne vine scarba????

Vezi toate comentariile (3)
Comentează