FOTBAL  »  Superliga  »  DAYRO NEGOCIAZĂ CU TIMIŞOARA

Iancu: "Lipsa de interes a lui Dayro pentru România a dispărut"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, spune că au fost făcuţi paşi importanţi în negocierile pentru achiziţionarea lui Dayro Moreno şi explică în ce fel au decurs tratativele cu impresarul atacantului columbian. Iancu dezvăluie că jucătorul este atras de proiectul propus de clubul bănăţean şi aşteaptă să ia legătura direct cu acesta pentru a regla termenii angajamentului.

"Se poartă un schimb de corespondenţă cu impresarul lui Dayro, din păcate nu am putut să ajungem direct la el pînă în acest moment. Pe noi ne interesează să discutăm clar cu jucătorul, să avem părerea lui şi să aflăm dacă vrea sau nu să vină la Timişoara. Paşi s-au făcut în relaţa cu impresarul, dar Poli a depăşit nivelul negocierilor prin mail.

De aceea, e foarte important pentru noi să avem punctul de vedere al lui Dayro, este lucrul prioritar în momentul de faţă. Cînd oferta noastră a fost clară sub toate aspectele, percepţia din partea lui şi a agentului s-a schimbat, a dispărut lipsa de interes pentru România. Sperăm ca în spate să nu se ascundă ceva, e şi pentru noi un semn de întrebare referitor la dorinţa fotbalistului de a veni la Poli", a spus Iancu pentru gsp.ro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
 •  17 Ianuarie 2010, 17:47

sa vedeti voi ce o sa faca dayro la timisoara... mie mi`a placut dintotdeauna jucatorul asta.. e cel mai bun jucator de la steaua.. nu mai e altu` ca el.. numai ca l`au pedepsit chipurile ei.. o sa vedeti voi ce face asta

fla_wy_us
fla_wy_us  •  17 Ianuarie 2010, 15:25
Postat de tudorelu1 pe 17 Ianuarie 2010, 14:07

Din articolul asta nu se intelege absolut nimic! Citatul din titlu nu apare in text, iar cu Dayro bag sama ca nu s-a vorbit! Halal presa!

Cînd oferta noastră a fost clară sub toate aspectele, percepţia din partea lui şi a agentului s-a schimbat, a dispărut lipsa de interes pentru România,citeste mai atent

 •  17 Ianuarie 2010, 14:14

n-am vazut jucator mai delasator..disparea din meci cate 30min..de spune-ai k steaua joaca in 10 oameni..asa ar avea el niste calitati ..dar nu pentru fotbalu european.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează