FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu vrea o parte din Rapid, aducînd jucători de la Poli » Acţionar low cost

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2010 00:00

Marian Iancu a propus să ia o parte din clubul Rapid nu cu bani, ci aducînd cîţiva jucători cu nume de la Poli.

Gazeta a aflat cum intenţiona Marian Iancu să devină acţionar minoritar la Rapid. El a propus să devină partener cu George Copos fără să investească într-o primă fază bani, ci aducînd în Giuleşti unii dintre cei mai valoroşi jucători de la Poli.

"Vin cu Pantilimon, Goga, Bourceanu şi Cisovsky. Dacă e cazul, mai discutăm şi de alţi jucători" a fost propunerea lui Iancu. Din acest punct, discuţiile nu au mai avansat prea mult şi, în momentul de faţă, e puţin probabil ca ele să se finalizeze cu succes.

Marian Iancu declarase că e posibil să intre în negocieri pentru alt acţionariat decît cel al lui Poli: "În scurt timp e posibil să devin acţionar minoritar, în prima fază, al unui club din Bucureşti. E vorba de un club pentru care nutresc sentimente şi poate am greşit că nu am mers acolo din capul locului". Cu cîţiva ani în urmă, Gazeta Sporturilor dezvăluia în premieră că, în copilărie, Marian Iancu era fan înfocat al Rapidului, făcînd chiar parte din galeria giuleşteană.

În anturajul echipei timişorene se bănuieşte însă că Iancu a făcut tot acest joc ca să sperie autorităţile locale şi acestea să investească substanţial la echipa bănăţeană.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
reality
reality  •  11 Iulie 2010, 15:34

Eu cred ca trebuie sa avem rabdare si sa vedem ce va face intradevar domnu' Iancu. Chiar sunt curios sa vad ce se va intampla. Oricum, tin sa atrag atentia ca Timisoara nu a stat si nu va sta niciodata intr-o echipa de fotbal. Nu fanii timisoreni sunt de vina pentru faptul ca au venit persoane ca Zambon Iancu si chiar Dobos(cel care a adus echipa la Timisoara si apoi a vandut-o lui Iancu). Deci domnule Iancu, nu pe timisoreni va razbunati.

doxa
doxa  •  11 Iulie 2010, 13:46

mai porkule,la rapid nu poti sa fi minoritar nicii o data pt.ca acolo toti sunteti tzzigani

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  11 Iulie 2010, 13:30

Ce kknar Iancu asta. Face misto de cei din Liga 1 de ani de zile si nu pateste nimic. Ii trateaza pe titi de sus. Este un fel de Dinu dar mai de Ferentari asa, adica mai negru. De fptul ca e arogant, nu mai zic. Cum crede el ca va accepta Copos treaba asta? Poate daca se multumeste (Iancu) cu doar 5% din actiuni... Hahahahhaa. Mai bine trecem la lucruri mai serioase / banoase: Castiga acum un OPEL ASTRA. Este foarte Simplu. Fa-ti cont pe ://soferderomania.promotor.ro/FLAMINGO

Vezi toate comentariile (15)
Comentează