FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - POLI TIMIŞOARA 1-2

Ianis a făcut diferenţa cu un gol şi o pasă decisivă » Geniul lui Zicu

Zicu a înscris şi a dat o pasă de gol
Zicu a înscris şi a dat o pasă de gol

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 martie 2011 02:32

Ianis a făcut diferenţa cu un gol şi o pasă decisivă într-un meci stricat de arbitraj

Minteuan i-a trecut pe foaia de joc pe Batin şi Buş pentru faza ofensivă. B&B, de la dublu bluf. Cacealmaua a ţinut pînă la încălzire, cînd şi-au făcut apariţia titraţii Bud şi Bastos. Uhrin a jucat cu cărţile pe faţă, cu aşii Zicu şi Goga încercînd să înghită rapid potul.

Poli a ţinut mai mult de minge, CFR a contraatacat tăios. A ieşit o primă repriză antrenantă, lansată de cele două penaltyuri date în 3 minute. Apoi, reflectoarele s-au mutat pe duelul Zicu - Maftei: fineţe tehnică la ex-dinamovist, curse impetuoase la ex-rapidist, finalizate cu şuturi la poartă (21, 32). N-au lipsit nici impreciziile. Nicoară a preluat rudimentar în faţa lui Pantilimon (44), în timp ce Axente a trecut pe lîngă minge la centrarea lui Bourceanu (45).

În a doua parte ritmul a scăzut. Hora (62) l-a întins pe Pantilimon, apoi Zicu a trimis fabulos la vinclu, dar meciul era oprit aiurea. Ianis s-a răzbunat cu o pasă de geniu pentru Axente. Vîrful a săltat mingea peste Nuno Claro, iar Ricketts, venit în alergare, a făcut diferenţa pe tabelă (78). Un minut mai tîrziu, Hora a prins numai transversala. Goga şi Ricketts au ratat şi ei incredibil, dar Poli continuă lupta pentru titlu.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (33)
vlaicul
vlaicul  •  08 Martie 2011, 17:37

pardon: Zicu a marcat 2 goluri!

ionuc_ciui10
ionuc_ciui10  •  08 Martie 2011, 10:13

poli!!!!!!

praedator
praedator  •  07 Martie 2011, 16:09

Multi comenteaza aiurea doar sa se afle in treaba dorind sa incite, dau dovada de frustrare etc... Dar se vede si din avion.. PROVINCIA ESTE PERICULOASA pentru mitici, care erau obisnuiti cu gandul ca erau invingatori, inainte de disputarea partidei .. acum s-au schimbat lucrurile.. si arbitrii prin greselile lor dovedesc ca vreau sa incurce echipele, sa le umple de galbene/rosii, fiind astfel mereu jucatorii in pericol de suspendare.. si daca sportiv nu pot macar prin arbitraj sa fie, exemplu din aceasta etapa cfr-poli, gaz metan - astra, oricum arbitraje in multe partide de toata jena

Vezi toate comentariile (33)
Comentează