FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - VIITORUL 0-1

Ianis Hagi, după primul gol în Liga 1 de la revenirea la Viitorul: "Sunt fericit"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 20:03

Viitorul s-a impus în fața celor de la Juventus, 1-0, grație golului marcat de Ianis Hagi, din penalty.

După meci, Ianis, aflat la primul gol marcat de la revenirea în Liga 1, a vorbit despre partida cu ultima clasată și despre ce urmează pentru Viitorul.

"A fost un meci greu, pe un teren greu. Este important că am luat cele trei puncte. Am ratat multe ocazii, mai ales în prima repriză. Din păcate nu am putut marca în prima parte. Este important că am dat gol în repriza a doua și că totul a fost bine.
Sunt fericit pentru echipă și este important că am luat cele trei puncte. Aveam nevoie de victorie, iar după acest meci am primit multă încredere.

Toate meciurile de la reluarea sezonului sunt ca niște finale. Au trecut două și am luat 4 puncte. Sper ca din următoarele două să luăm șase și să fim în play-off", a spus Ianis Hagi la LookTV.

"Mă bucur pentru echipă, nu pentru că am marcat. Nu am avut emoții la penalty. Dacă aveam, nu mai executam"Ianis Hagi

CLASAMENT LIGA 1

clasament

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează