FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Ianis Hagi, stai acasă! Băluță îl pune la colț pe jucătorul Fiorentinei: "Ce să caute la CSU?"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 11:12

Alexandru Băluță a fost extrem de entuziasmat de victoria obținută de CSU Craiova în fața lui Juventus București, scor 3-1, la primul meci oficial pe noul "Ion Oblemenco". 

"E un moment frumos, mai ales că am câștigat la primul meci oficial pe această minune de stadion. Ne bucurăm că i-am făcut fericiți pe fani, eu spun că jocul nostru a încântat. Punctele sunt importante, dar cred că am făcut și spetacol, așa cum le place fanilor", mărturisește Băluță. 

Întrebat de jurnaliști dacă și-ar dori să-l aibă coleg la Craiova pe Ianis Hagi, Băluță a oferit un răspuns concludent. 

"Nu are cum să joace aici. Suntem mulți jucători de valoare la această echipă, ne-am integrat. Este greu ca el să se impună aici", a spus jucătorul Craiovei, la TV Telekom Sport. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  20 Noiembrie 2017, 12:45
Postat de cpt.ahab pe 19 Noiembrie 2017, 12:55

Coltosii astia de la Craiova sar calul, deseori, dar de aceasta data Baluta are dreptate. Ianis sa mearga la Kebabcudetoatespor, unde va fi un lider!

Banc! :D cica animalele vorbeau intre ele unde sa faca vacanta de vara! elefantul zice: eu sunt mare! nevasta-mea e mare! copiii sunt mari! aveam si trompele astea lungi! mergem in Africa , unde sunt alti elefanti, sa nu iesim in evidenta! girafa: eu sunt inalta, barbate-miu inalt, copii inalti! avem si gaturile astea lungi cat o zi de post! mergem in Africa , unde sunt alte girafe , sa nu iesim in evidenta! crocodilul: eu am gura mare! nevasta-mea la fel, copiii la fel! sa nu iesim in evidenta, mergem la Craiova! :D

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  20 Noiembrie 2017, 12:39

E interesant articolul,ca toate cele de pe gsp! parca ar conta ce zice Baluta! Baluta, pana una alta e un nimeni! un angajat! nu are nici functii de conducere si nici nu este vreo legenda a Craiovei sa poate influenta decizii! ca are sau nu dreptate, conteaza mai putin! el sa isi vada de cele 40 de kile si 1.20 m ai sai si sa nu mai vorbeasca ca proasta-n targ! ca daca mangia sau popescu il vor pe Ianis, poate el sa se puna si in cur si in cap, tot cum vor ei fac!

673474022797724
Simi Bidilean  •  20 Noiembrie 2017, 07:30

OK SI DACA PRIN ABSURD ,HAGI NU AVEA INSPIRATIE SA MODELEZE ACESTI DOI MITICI - DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI , UNDE AJUNGEAU?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează