FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ianis poate deveni coleg cu Dănciulescu » Zicu de Primera

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

Hercules Alicante, proaspăt promovată în prima ligă, îl vrea pe Ianis. Şi Pulhac e aproape de formaţia lui Danciu-gol.

În sfîrşit, Ianis Zicu are o ofertă concretă! Chiar de la Hercules Alicante, echipa lui Ionel Dănciulescu, ce a promovat în acest week-end în Primera Division. Mijlocaşul de 26 de ani le-a cerut şefilor să-l lase să plece, iar fraţii Ioan şi Victor Becali s-au implicat să-i găsească echipă. "E adevărat, Ianis este dorit la Hercules, dar aşteptăm să se termine euforia la club după promovarea în Primera, apoi vom discuta. E vorba de un împrumut, cu opţiune de transfer definitiv", au confirmat surse din cadrul clubului dinamovist.

Şi Pulhac pe listă
Hercules ar urma să plătească 200.000 de euro pentru transferul temporar pe un an, iar zilele următoare va avea loc discuţia finală în privinţa machidonului. Pe lista spaniolilor este şi Cristi Pulhac, fundaşul stînga de 26 de ani fiind cotat de club la 500.000 de euro. "În iarnă, a fost dorit de Valladolid şi Livorno, dar a rămas aici. Nu ne vom opune transferului, dacă e bine şi pentru el, şi pentru club", zic conducătorii.

200.000 de euro cîştigă Ianis acum la Dinamo, la Hercules urmînd să aibă un salariu dublu

595 de minute a jucat Zicu pentru Dinamo în sezonul precedent, în Liga I

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
florinch
florinch  •  21 Iunie 2010, 11:04

Trimiteti-l si pe Ad.Cristea cu Zicu si aduceti 2 milocasi care sa puna osul nu care sa mimeza fotbalul.

stelist_21
stelist_21  •  21 Iunie 2010, 09:20

Edit:Chiar daca Hercules nu are un buget considerabil...pot gasi jucatori mult mai valorosi decat dinamovistii(sau in general de la echipele din Romania)

stelist_21
stelist_21  •  21 Iunie 2010, 09:19

Hercules cred ca vrea sa se intoarca in Segunda Division dupa doar un an de Primera :D .Daca vrei sa te mentii intr-un campionat extrem de puternic cum e Primera Division nu te intaresti cu dinamovisti :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează