FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - DINAMO 2-1

Ianis Zicu a prins încredere: "La cum e Liga 1 acum pot să mai joc lejer 3-4 ani"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 22:38

Ianis Zicu a reușit o dublă în victoria lui ASA Târgu Mureș în fața lui Dinamo, scor 2-1, și spune că poate să mai joace lejer în Liga 1, deși are aproape 33 de ani.

"Nu ne mai permiteam pași greșiți pentru că deja până acum nu făcusem puncte. Sper ca de acum înainte să adunăm puncte și să ne salvăm de la retrogradare. M-am gândit că vom câștiga și când era 1-0 pentru  Dinamo.

Cred că la cum e Liga 1 în acest moment pot să mai joc lejer 3-4 ani. Față de acum 7-8 ani de zile Liga 1 e mult mai slabă, atunci erau jucători străini care făceau diferența. Dinamo va rămâne în sufletul meu, dar azi mi-am dorit să câștig pentru că joc la ASA", a declarat Zicu la Digisport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
corectu
corectu  •  13 Septembrie 2016, 07:56

Crunta constatare.Dar are dreptate.

ravanelly
ravanelly  •  12 Septembrie 2016, 23:58

Poi are dreptate omu.. liga mamaliga fotbal slab spectacol putin, putina calitate etc daca se straduieste un pic are sanse sa fie si golgeter..

ge0x
ge0x  •  12 Septembrie 2016, 22:56

Ce fizic are zicu asta, te apuca plansu..pai da merge sa mai joci 3,4 ani la ultimele echipe din clasament, care castiga 2, 3 meciuri din 10. La Dinamo cand jucai ratai pe banda rulanta, nici cu poarta goala nu erai capabil sa inscrii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează