FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ieftin şi bun » Strătilă a trecut în doar o lună de la statutul de renegat la cel de netransferabil

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 21 mai 2013 21:50

La jumătatea lui aprilie, şefii voiau să scape de Sorin după conflictele avute cu Ţălnar. Acum, nici nu vor să audă de o plecare a sa, mai ales că a acceptat să-şi reducă salariul


Sorin Strătilă a trecut de la agonie la extaz în decurs de numai o lună de zile! Mijlocaşul de 26 de ani s-a certat rău cu Cornel Ţălnar la jumătatea lunii aprilie, iar oficialii "cîinii" se hotărîseră să-l cedeze la Astra, club care încă deţine 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Determinarea din meciul cu Steaua, dar şi evoluţia bună din partida cu Vaslui, cînd a şi marcat după o cursă personală de 30 de metri, l-au adus printre favoriţii suporterilor, care l-au lăudat public şi au transmis conducerii că şi-l doresc pe Sorin în lot şi din sezonul următor.

Strătilă e şi ideal pentru club. Mai are doi ani de contract şi a acceptat în ianuarie să-şi diminueze salariul de la 6.500 de euro lunar la 5.000 de euro lunar. Toţi fotbaliştii au recurs la acest gest pentru o perioadă de 6 luni, adică pînă la 1 iunie, însă Sorin a fost de acord să i se taie din zerouri pînă la 1 decembrie 2013!


2 goluri în 9 meciuri a reuşit Strătilă în acest sezon, în toate competiţiile

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
redbuldog
redbuldog  •  22 Mai 2013, 10:29

ATENTIE don Negoita..!Nu-ti bate joc de mostenirea lotului de jucatori..sunt intradevar 4-5 care au distrus prin evolutia mediocre, o clasare mai buna in sezonul asta,dar asa cum ai afirmat vrei sa construiesti un proiect..Tot ce trebuie facut acum e sa aduci un antrenor si un manager,sa elimini ultimele excremente fecalyote din acest club,dar mai important ca orice sa pastrezi jucatorii talentati,pe care daca ii pierdem sistematec nu vom redresa aceasta corabie niciodata..!

ogica30
ogica30  •  22 Mai 2013, 09:16
Postat de spartandinamovist pe 22 Mai 2013, 09:06

daca stratila vroia sal accidenteze la saritura care a facut-o se lasa cu toata greutatea pe picioru lui chiriches mai si apasa ii disloca genuchiu stiinduse ca la prins cu poicioru pe pamint , dar el a intrat doar bezmetic cu intensitate pt a bloca balonu cea ce a si facut din el risosind mingia ,daca era atac intentionat pe picorul stelistului era grav

ce tot o tin astia cu accidentarea lui chiricas. La fel au comentat si atunci cand lacatus i-a pus capat carierei lui ardeleanu sau gardos la distrus pe bacila?fotbalul e un sport barbatesc ,probabil vroiau sa-i menajam, asa cum poate au facut multe echipe in acest campionat.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  22 Mai 2013, 09:06
Postat de cobra_z pe 22 Mai 2013, 09:00

cel mai mare cotonogar al tuturor timpurilor a fost unicul bumbescu de la steaua...la cate picioare a rupt , ce a facut stratila e doar o picatura comparativ cu un ocean...asa ca nu mai exagerati...ce sa mai zic de lacatus care a scos un adversar definitiv din fotbal cu dubla fractura ...astia sunt criminali...nu stratila care mai mult a zburat prin aer decat a faultat

daca stratila vroia sal accidenteze la saritura care a facut-o se lasa cu toata greutatea pe picioru lui chiriches mai si apasa ii disloca genuchiu stiinduse ca la prins cu poicioru pe pamint , dar el a intrat doar bezmetic cu intensitate pt a bloca balonu cea ce a si facut din el risosind mingia ,daca era atac intentionat pe picorul stelistului era grav

Vezi toate comentariile (10)
Comentează