FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - STEAUA 1-1

Iertat de Comisii, acuzat în civil » Raul Rusescu îl dă în judecată pe Gabi Mureşan!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 12:29

Comisia de Recurs a FRF a anulat sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină pentru Gabi Mureşan, 16 etape de suspendare, după ce mijlocaşul l-a accidentat grav pe Raul Rusescu, atacantul Stelei, lovindu-l cu cotul în pomete. Mijlocaşul lui ASA Tg. Mureş nu scapă însă de probleme.
Raul Rusescu îl va da în judecată în civil, urmînd ca Steaua să atace decizia Comisiei de Recurs la TAS. "Rusescu rebuie să-şi urmeze calea şi va merge în civil. Pe cale sportivă mergem la TAS. Mureşan i-a dat un SMS. Dacă îl durea sufletul şi era un bărbat, punea mîna pe telefon. Rusescu se simte rău.

Încă are vedere dublă, nu are voie să facă nici un efort. În acest moment, el nu poate juca fotbal. Nimeni nu se hazardează să spună cînd va putea începe să se antreneze", a spus Valeriu Argăseală la Dolce Sport.

Atacantul Stelei a suferit un traumatism cranio-facial cu fractură de orbită dreapta, la care se adaugă un hematom periorbital drept şi o escoriaţie a regiunii infraorbitare drepte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (117)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2014, 06:50
Postat de teodor.muresan pe 20 Noiembrie 2014, 14:16

Pardon. Viitorul puscarias argateala.

.>)) why not ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2014, 06:49
Postat de valiza.epo pe 20 Noiembrie 2014, 14:17

Pugi Saula, closetarule!

nu mai insulta ma userii, ti-am mai zis !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Noiembrie 2014, 06:49

am senzatia ca muresan va fi condamnat la Bulau pe viatza..))

Vezi toate comentariile (117)
Comentează