FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

"Îi fac pe unguri!"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Finanţatorul Stelei a spus aseară că este în stare să cumpere tot pentru a cîştiga campionatul

Gigi Becali s-a dezlănţuit aseară la adresa celor de la CFR Cluj, la emisiunea Fanatik Show, de pe Telesport. "Mureşan să stea liniştit că s-au ascultat telefoanele, dar procuroarea aia Kovesi este măritată cu unul de-al lor şi ei se apără între ei. Nu bagă banii Paszkany la Cluj, ci masoneria. CFR este echipa masonilor unguri, dar n-am să-i las eu să ia campionatul!", a tunat Becali.

Patronul Stelei anunţă o contraofensivă în acest retur în lupta pentru titlu. "Dacă îmi garantează cineva că nu mă prinde şi că nu am probleme cu DNA-ul, aş cumpăra tot, dar mi-e frică de justiţie. De ce să fac puşcărie pentru fotbal şi să fiu de rîsul curcilor? Dacă ştiu că iau titlul îmi leg la gît toate fularele lui Dinamo şi ale Rapidului, chiar şi pe cel al Clujului îl iau şi-l leg la emblemă", a explicat Becali.


"Mi-a spus şi Piţi, cînd era antrenor la Steaua: «Băi Gigi, tu eşti fraier! Dacă nu faci aranjamente, nu cîştigi campionatul!»"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (89)
 •  12 Februarie 2008, 23:48

echipa mea preferata ii STEAUA si va fi STEAUA pana la moarte, dar nu pt ca GIGI ii la echipa.El ii un om nazist,ji se da mare ca are bani, dar n-are minte

 •  12 Februarie 2008, 20:15

bah...am scris c.i.o.b.a.n. nu domnul nu stiu cum...ratatilor !!!!

 •  12 Februarie 2008, 20:11

cioban.......asta spune totul....

Vezi toate comentariile (89)
Comentează