FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îi roteşte de-i înnebuneşte » Mulţescu continuă improvizaţiile în primul 11 al lui Dinamo

Lazăr e printre favoriții lui Mulțescu
Lazăr e printre favoriții lui Mulțescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 20 august 2013 20:34

Mulţescu continuă schimbările în echipă, după ce în primele cinci etape n-a folosit niciodată acelaşi prim "11".

Gata, conducerea a dat ordin după şedinţa de luni cu Gigi Mulţescu ca antrenorul să formeze o echipă a titularilor şi să înceteze cu improvizaţiile.

În fiecare dintre primele cinci runde, Dinamo şi-a schimbat primul "11", ba, mai mult, au apărut de multe ori fotbalişti ce nu sînt obişnuiţi pe anumite posturi. Cum este cazul lui Rus la mijloc, deşi el e fundaş dreapta, al golgeterului Dănciulescu în linia mediană sau al lui Filip ca fundaş stînga, reprofilat din extremă!â

Înainte de U Cluj, Mulţescu are migrene. Fai e accidentat, iar Luchin şi Munteanu se află în perioada de recuperare. Contra ardelenilor vor surveni mai multe schimbări faţă de meciul de la Corona.

Thomas va reveni ca vîrf împins, Rotariu va fi înlocuit de Vali Lazăr, iar la mijloc, lîngă Elton, e bătaie mare între Boubacar şi Thicot. Dacă ultimul va urca în linia mediană, atunci Durimel va face cuplu cu Grigore în defensivă.

E posibil şi ca Grigore să rămînă pe bancă după ce a insinuat că Mulţescu ar trebui schimbat, iar atunci cuplul de stoperi ar fi Thicot-Durimel.

"Sîntem în reconstrucţie, dar gata! Timp de cinci partide Mulţescu a tot schimbat, e momentul să cristalizeze un schelet al echipei" (Constantin Anghelache, preşedinte executiv Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Nu ştiu ce se va întîmpla cu Mulţescu!"
Chiar dacă i-au transmis că are toată susţinerea conducerii, Gheorghe Mulţescu nu e deloc sigur de postul său. Ionuţ Negoiţă a evitat răspunsul pentru prima dată cînd a fost întrebat dacă antrenorul va fi schimbat după partida de vineri: "Eu nu ştiu ce fac mîine, dar după meciul cu Universitatea Cluj! Orice e posibil".

Surse din cadrul clubului susţin că Mulţescu va fi dat afară după meciul de vineri, întrucît urmează o pauză de trei săptămîni cauzată de meciurile echipei naţionale, timp în care "cîinii" îşi vor alege noul tehnician.

Kostovski să vină liber
Dinamo încă tratează pentru aducerea lui George Ţucudean, dar şi a lui Jovan Kostovski, de la Vardar Skopje, şi a unui atacant ivorian. Kostovski e dorit, însă ar costa 50.000 de euro, aşa că roş-albii speră ca macedoneanul să îşi rezilieze contractul cu Vardar şi să devină liber.

"Îi avem în vedere pe Kostovski, Ţucudean şi un jucător din Coasta de Fildeş. Pe Kostovski l-am monitorizat destul de mult, sîntem foarte aproape să rezolvăm aducerea lui", a zis Anghelache la DolceSport.

Inbox:
- S-au vîndut doar 100 de bilete pentru partida cu U Cluj, de vineri, din Ştefan cel Mare. "Cîinii" se mai bazează pe cei aproximativ 2.500 de abonaţi.
- Cătălin Munteanu va începe de lunea viitoare antrenamentele cu echipa, urmînd ca la jumătatea lunii septembrie să fie apt de joc.
- Fai va rata meciul cu U Cluj, după entorsele suferite la genunchi şi gleznă. Camerunezul va fi însă pe teren cu Pandurii, după pauza competiţională de trei săptămîni.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
jony1973
jony1973  •  21 August 2013, 16:26

Este bine ca domnul Negoita mai citeste si sfaturile fanilor. Eu am spus ca Multescu a facut gresala sa schimbe foarte mult echipa de la un meci la altul. Reiau sfatul meu: preparator fizic german, ca al Stelei, Ceahlaului, etc. si antrenor bun , gen Rednic. Fai da randament doar ca fundas stanga, iar Rus doar ca fundas dreapta sau mijlocas dreapta. Balgradean - Rus, Grigore, Durimel (Thicot), Filip - Boubacar, Elton - Lazar, Matei, Curtean - Thomas. Cam cum a jucat in pregatiri cu scotienii...

polistul68
polistul68  •  21 August 2013, 16:02
Postat de redbuldog pe 21 August 2013, 09:50

Sttt ciocu mik..!In curand apare Cap de Zmeu si preia banderola,Danciu va avea o ultima tresarire de orgoliu si va juca ca la 34 de ani,Luchin +Grig vor redeveni marii comici vestiti ai gazonului, acompaniati cu brio de taraful Pufi+Rus+Curtean+Matei si sa vezi ce paranghelie,numai Multescu o stie..!

deja ai spus 3/4 din titularii lui Dinamo..sa inteleg ca la voi e circ total ? e bine ca recunoasteti macar..cit timp directorul circului nu vrea sa bage bani, cit timp dresorul de cinii ( a se citi mutlescu) nu e stapin pe el....ce te astepti ? Cind Luchin a venit la voi, era jucator de nationala...acum e un anonim..pun pariu pe ce vreti, ca aceiasi soarta os a aibe si Roti si Balint...aveti voi un stil aparte de a strica talente...

polistul68
polistul68  •  21 August 2013, 16:00
Postat de calinescu_ pe 21 August 2013, 12:55

NULTESCU E UN INCURCA LUME .....!!!!! CE DRACU S-A INTIMPLAT CU OMUL ASTA?????? ASANOVICI A FOST TITULAR TOATA PERIOADA DE PREGATIRI SI ACUM NU MAI JOACA DE FEL .....!!!!! STELIANO FILIP ESTE PLIMBAT PE TOATE POSTURILE DESI EL E CATASTROFA NATIONALA ....1!!! THICOT ASTA PARE SI EL DIN ALT FILM ....!!!! DE CE NU ESTE INCERCAT SI HASANOVICI LANGA BOUBACAR ....!!!!! ELTON A DAT UN GOL IN REST IN TREI MECIURI A MAI DAT O PASA BUNA IN REST ABSOLUT NIMIC ....!!!!!! ABSOLUT NIMIC A JUCAT COSMIN MATEI SI JOEL THOMAS ....!!!!! CURTEAN E SI EL ZERO .....!!!!

te itnrebi ce se intimpla ? iti spun eu, numic...omu chiar e EL in aceasta perioada...simplul motiv ca se pune presiune pe el..si e gata..el nu avut rezultate niciudne...s-a remarcat prin faptul ca vorbeste mult, tare, si spune prostii credibile pt unii...cum poti sa fi de acord cu aducerea lui Asanovici, si sa-l dai pe Scutaru ? e clar, niciunul nu e Maldini, dar, scutaru e si mai bun, si mai ieftin....el nu poate sa aleaga primul 11 din simplul motiv ca inca nu stie cine, pe ce posta , da randamentul cel mai bun....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează