FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 3-3

Îi vrea Steaua! Ghencea anunţă deja transferurile din vară!

Marius Bilasco, Bilasco, Unirea
Marius Bilasco, Bilasco, Unirea

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Gigi Becali anunţă că deja s-a înţeles cu patronul Unirii în privinţa celor 3 jucători, care ar urma să semneze cu Steaua la finalul campionatului

Steaua mai are doar şanse teoretice la titlu, însă Gigi Becali susţine că deja lucrează la strategia pentru sezonul viitor. Mai mult, a pus în capul listei de achiziţii 3 jucători de la campioana din sezonul precedent: Galamaz, Frunză şi Bilaşco.

Atuul: datoria lui Bucşaru
"Deja am discutat cu Dumitru Bucşaru, patronul Unirii, şi mi-a promis că îmi va da 3-4 jucători. De fapt, pentru cei 3 fotbalişti am bătut deja palma", a declarat Becali. Chiar dacă situaţia financiară a Stelei şi a patronului său nu a permis achiziţii importante în iarnă, cei 3 jucători ar putea fi aduşi în contul unei datorii pe care Bucşaru o are către Becali. E vorba de nu mai puţin de 4 milioane de euro, pe care Bucşaru trebuia să-i înapoieze încă de la finalul anului trecut, dar a fost păsuit de Gigi.

Impedimentul: refuzul jucătorilor
Vestea proastă pentru Becali e însă alta. Şi anume că măcar unul dintre cei 3, Galamaz, nu depinde de Urziceni la vară. El va fi liber de contract şi s-a destăinuit deja apropiaţilor: "La Steaua nu mă duc. Cu nebunul ăla de Gigi Becali e riscant". În plus, Bilaşco are o relaţie extrem de apropiată cu MM şi l-ar fi asigurat pe acesta că nu va semna cu Steaua, tot din cauza lui Becali.

Au marcat împreună 15 goluri
Cei trei au fost oameni de bază la Unirea şi în actualul campionat, la fel cum s-a întîmplat şi în 2008-2009. În acest sezon, cei 3 au înscris împreună nu mai puţin de 15 dintre cele 45 de goluri ale Unirii.
Jucător (vîrsta)    Sezoane în Liga I    Meciuri / goluri 2009-2010    Media notelor GSP
George Galamaz (29 de ani)    9    23/2    5,95
Sorin Frunză (32)    6    28/3    5,96
Marius Bilaşco (29)    12    26/10    6,30

MM: "Doar în visele umede ale lui Gigi Becali"
Managerul general al Unirii spune că atît timp cît el va rămîne la Urziceni, cei trei fotbalişti nu vor ajunge la Steaua

- Domnule Stoica, Galamaz, Bilaşco şi Frunză merg la Steaua?
- Sînt prostii, nu se duc nicăieri. E exclus aşa ceva! Toţi au oferte bune din străinătate.

- Şi totuşi...
- Ştiţi cînd sînt ei la Steaua? În visele umede ale lui Gigi Becali.

- Deci e exclus aşa ceva?
- Există o singură variantă să se întîmple asta. Eu să nu mai fiu la Urziceni.

ALTE MIŞCĂRI DE TRUPE
Pleacă 10, se întorc 5
Roş-albaştrii se vor despărţi în această vară de 9 jucători. Majoritatea îşi termină contractele, iar Parpas şi Tall vor reveni în Cipru, pentru că le expiră împrumuturile. La capitolul veniri sigure sînt doar cei cinci fotbalişti împurumutaţi de Steaua la diverse cluburi din România. "Vom vedea ce facem din vară. Pînă la urmă cred că o să aduc fotbalişti de valoare şi fac superechipă", a spus patronul Stelei, Gigi Becali.

Cine părăseşte echipa
Gora Tall - expiră împrumutul şi revine la APOP
Stelios Parpas - expiră împrumutul şi revine la AEL Limassol
Jivko Jelev - termină contractul
Pepe Moreno - termină contractul
Arman Karamian - termină contractul
Artiom Karamian - termină contractul
Robinson Zapata - Steaua doreşte să-l vîndă
Pawel Golanski - termină contractul
Petre Marin - termină contractul
Mihăiţă Pleşan - poate pleca în schimbul a 100.000 de euro

Cine va reveni
Andrei Vîtcă - revine de la Gaz Metan Mediaş
Alin Liţu - revine de la Gaz Metan Mediaş
Mihai Onicaş - revine de la Poli Iaşi
Andrei Ionescu - revine de la Poli Iaşi
Emil Ninu - revine de la Farul Constanţa

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (28)
 •  28 Aprilie 2010, 14:57

Parerea mea este ca o sa avem o campanie de achizitii dezastruoasa...doar liber de contract...deci, fara valoarea in principiu...daca nu vine cineva gen piturca sau oli...suntem morti...si ar trebui sa incercam sa luam jucatori din campionate cat de cat puternice, sau romani...m-am saturat de toate sperantele din campionate din astea obscure...gen al ungariei

 •  28 Aprilie 2010, 14:56

Parerea mea este ca o sa avem o campanie de achizitii dezastruoasa...doar liber de contract...deci, fara valoarea in principiu...daca nu vine cineva gen piturca sau oli...suntem morti...si ar trebui sa incercam sa luam jucatori din campionate cat de cat puternice, sau romani...m-am saturat de toate sperantele din campionate din astea obscure...gen al ungariei

 •  27 Aprilie 2010, 16:21

Jucatori cautati de mine pe TRANSFERMARKT 1. Andre Pinto-Joaca la Vitoria Satubal are 20 ani, 190 cm si este fundas Portughez. 2. Yozalde –joaca la Sporting Olhanense are 21 ani,183 cm si este atacant Portughez. 3. Rafe Raccini –joaca la Ferencvaros Budapest are 24 ani,180 cm este pe ambele parti ale terenului si este Jamaican. 4. Diogo-joaca la Honved Budapest are 22 ani,175cm joaca pe banda stanga a terenului si este Brazilian.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează