FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Îl aduce Gigi Becali pe Marius Șumudică la FCSB? Suma pe care trebuie s-o achite pentru antrenorul care i-a furat un titlu

Articol de GSP - Publicat luni, 24 decembrie 2018 13:59

Marius Șumudică, 47 de ani, ar putea fi înlocuitorul lui Nicolae Dică pe banca celor de la FCSB.

Șumudică, antrenorul arabilor de la Al Shabab, a spus că și-ar dori să lucreze cu un patron ca Gigi Becali, dar are o clauză de reziliere. (Detalii AICI)

Pentru a-l aduce pe Șumudică, unul dintre preferații săi, la FCSB, Gigi Becali ar trebui să facă un efort financiar și să achite clauza de 500.000 de euro, potrivit TV Digi Sport.

Marius Șumudică este la Al Shabab, locul 3 în Arabia Saudită, din iunie 2018 și mai are contract până în 2020. De-a lungul carierei, Șumudică a mai antrenat la Rocar, Inter Gaz, FC Național, Farul, Gloria, Rapid, Kavala, Astra, FC Brașov, FC Vaslui, Al-Saab, Chiajna și Kayserispor.

Șumudică a fost campion cu Astra în 2016, câștigând titlul după o luptă cu FCSB.

Citește și:

Inedit » Ce cotă au Zidane, Gigi Becali și Mourinho pentru a deveni antrenor la FCSB + cine este favorit :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  24 Decembrie 2018, 19:50
Postat de herman25 pe 24 Decembrie 2018, 16:10

Dragi steliști, Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, noi, echipa Steaua Liberă, dorim să vă mulțumim că ați fost alături de noi și în acest an, 2018, care se apropie de sfârșit. A fost un an bun, dar nu cum ne-am fi dorit să fie. Din păcate, echipa de fotbal a clubului Steaua București nu a reușit să promoveze, iar celelalte secții, în mare, au fost și ele la fel de ghinioniste. Totuși, nu ne dăm bătuți. Învățăm din greșeli, mergem mai departe și continuăm lupta, pentru că asta înseamnă să fii stelist. Comunitatea Steaua Liberă a continuat să crească și în 2018, aceasta fiind, cu siguranță, cea mai mare realizare a noastră din acest an. Ne bucurăm când vedem că tot mai mulți steliști reușesc să se rupă de minciunile din presă și înțeleg că există doar un club Steaua București, Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Sperăm ca, în 2019, să reușim să ducem povestea Stelei la și mai mulți oameni și, împreună, să ajutăm clubul să revină acolo unde îi este locul, ferit de cei care vor să-i facă rău.

Pastreaza comentariul asta ca il publici iar anul viitor pe vremea asta.

mosvasile
mosvasile  •  24 Decembrie 2018, 19:41
Postat de trake pe 24 Decembrie 2018, 15:09

Ar fi cea mai proastă mișcare pe care ar face-o Becali. Nu știu ce suporteri ar mai fi lângă echipă. Și așa nu prea mai sunt. Acest "MARE" rapidist care niciodată nu pleca după teren fără să-i ureze "Sănătate" Stelei și suporterilor steliști linge poarta lui Becali. Un gunoi de om. Cred că mai bun ar fi Alexa. Poate se poate impune la echipă. Succes FCSB indiferent de cine va fi antrenor. RESPECT DICĂ. Sărbători Fericite tuturor suporterilor indiferent de echipa pe care o susțin.

Acum cativa ani-cand Dan Petrescu iar era pe val-Becali-mai mult de gura sfatuitorilor-l-a ofertat!Petrescu cerea salarii ca la rusi,dar Becali e negustor din mosi stramosi!"Ii daau lu'Dan Petrescu 500o de "dolaari"pe luna-prima data a zis 3000-sa aiba cu ce trai el si familia lui,iar daaca ia titluu,ii dau un milion"!Mi se pare corect!Dar lu Petrescu nu i s-a parut!

fairplayromania
fairplayromania  •  24 Decembrie 2018, 17:38
Postat de bridges pe 24 Decembrie 2018, 15:55

Sumudica nu-i atat de prost incat sa plece dintr-o zona cu foarte multi bani unde-i merge bine si unde-si poate renegocia contractul si dupa 2020 pt o suma si mai mare ca sa vina la o echipa pe care n-a avut-o niciodata la suflet evident si pe bani mai putini. Cred ca-l ia la misto pe disperatul asta din Pipera, l-a prins la disperare si rade un pic de el.

Sumi nu e platit la arabi...Are 1000$ pe luna cu cazare si mincare inclusă. Daca Becali îi da 2000 pe luna,vine cu primul avion... Problema este ca Becali nu vrea sa plateasca nimic... doar cazare si mîncare...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează