FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Îl dă în judecată pe "Vamă" » Ioan Niculae are de achitat o sumă imensă impresarilor pe contracte semnate de Dinu Gheorghe

Ioan Niculae și Dinu Gheorghe au colaborat în perioada martie 2012 - noiembrie 2014
Ioan Niculae și Dinu Gheorghe au colaborat în perioada martie 2012 - noiembrie 2014

Articol de - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 07 ianuarie 2015 21:29

Patronul Niculae face verificări în club pentru perioada în care gruparea giurgiuveană a fost condusă de fostul său colaborator, intenţionînd să-i intenteze acestuia un proces penal.

Consumată în noiembrie 2014, despărţirea preşedintelui Dinu Gheorghe de Astra a lăsat urme adînci, inclusiv în bugetul clubului de la Dunăre. Astfel că, mai nou, se anunţă şi urmări mai puţin plăcute pentru fostul conducător, ajuns între timp la Rapid.

Surse autorizate susţin că "după plecarea lui Dinu Gheorghe, la club au început să apară diverşi impresari străini, cu contracte de comision semnate de preşedinte, dar de care patronul Ioan Niculae nu ştia nimic. De vreo doi ani, Dinu nu avea dreptul să parafeze astfel de documente singur, trebuia ca acele documente să fie semnate şi de Niculae. Au fost şi cazuri de jucători care au făcut trei duşuri şi au jucat de două ori, apoi au plecat cu zeci de mii de euro. Dacă în genul ăsta de situaţii de fotbalişti, patronul clubului a tot dat exemple şi a vorbit public, dar a mai şi acceptat documente semnate numai de Dinu Gheorghe, în schimb a luat foc cu aceste contracte de comision ale impresarilor, mai ales că suma totală nu e deloc mică".

200.000 euro doar la Yoda
Nu este un secret, despărţirea dintre "Vamă" şi Niculae a fost una plină de asperităţi, patronul criticînd extrem de des politica de transferuri a primului. Aceleaşi surse afirmă că de data aceasta lucrurile sînt mai grave: "În total, toate aceste contracte de comision pentru diverşi impresari străini se ridică la aproape două milioane de euro! Numai la Yoda, de exemplu, comisionul era de 200.000 de euro. De aceea, Ioan Niculae vrea să-l dea în judecată pe Dinu Gheorghe, în penal, să-l facă să plătească aceşti bani. Şi poate că lucrurile nu se vor opri aici!".

"Am cerut audit"
Finanţatorul deţinătoarei Cupei şi Supercupei a confirmat parţial informaţiile Gazetei. "Da, e adevărat, eu am trimis demult notificări la Federaţie şi la Ligă că nici un document legat de Astra nu e valabil fără să poarte şi semnătura mea, inclusiv contractele. Deocamdată am angajat o firmă să facă un audit la club".

Niculae a evitat să pronunţe cifre sau să certifice intenţia de a-l da în judecată pe "Vamă": "Nu ştiu ce va urma, să vedem ce vor spune avocaţii!". Deşi a fost căutat de reporterii GSP întreaga zi de ieri, actualul preşedinte al Rapidului n-a putut fi contactat pentru a comenta situaţia.

Şi-au luat închizător sud-american
Giurgiuvenii l-au transferat pe uruguayanul Maximiliano Calzada, un mijlocaş central defensiv de 24 de ani. Acesta a evoluat toată cariera la Nacional Montevideo şi a evoluat şi în două meciuri pentru "naţionala" olimpică a Uruguayului. Calzada este cotat la un milion de euro pe site-urile de specialitate.

15 mii de euro pe lună ar fi fost salariul lui Dinu Gheorghe la clubul giurgiuvean

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dihorul
dihorul  •  08 Ianuarie 2015, 14:10
Postat de valah1986campionii.europei pe 08 Ianuarie 2015, 10:25

Daca Vama reuseste sa bage in faliment Rapid si sa o duca spre desfiintare, merita o statuie. Nu este putin lucru sa ne scape definitiv de korsikanii pakistanezi si pungile lor cu urina.

Iar te masturbezi pe net, iti dai singur like de pe clone? Eu am spus ca mamica ta se prostitua in personalul de Moeciu cu navetistii. In timp ce te alapta, se alapta si ea... De aici problemele tale pshihice.

sexilian
sexilian  •  08 Ianuarie 2015, 12:46
Postat de valah1986campionii.europei pe 08 Ianuarie 2015, 10:25

Daca Vama reuseste sa bage in faliment Rapid si sa o duca spre desfiintare, merita o statuie. Nu este putin lucru sa ne scape definitiv de korsikanii pakistanezi si pungile lor cu urina.

pungile folosesc la deratizarea mizeriei ,fc gazda este singura servita ,nu uitati dupa dus veniti fara teama sa va luati portia de ANDONE,tot mocangeala pentru PUTINARI.

altona
altona  •  08 Ianuarie 2015, 11:55
Postat de steaua1986forever pe 08 Ianuarie 2015, 11:48

Sa facem o mica recapitulare a "carierei" lui Dino Vuma: 1. pleaca de la rapid, ii lasa in faliment si cu "superjucatori" de 450.000 euro pe an. 2. pleaca de la brasov, ii lasa aproape de faliment si retrogradati. 3. se duce la astra, ii face praf, pleaca ii lasa cu datorii imense pentru "superjucatori". 4. se intoarce la rapid sa ii "salveze" din chestia aia (nu zic ce) in care tot el i-a bagat. E tare de tot mustaciosul asta daca reuseste sa pacaleasca atatia oameni. Asta e un fel de basescu, felicitari pentru puterea de convingere...

Ai perfecta dreptate. Intrebarea care ma roade este "de unde vin banii pe care Vama urmeaza sa-i toace la Rapid". Cred ca ti-e clar ca Moraru singur nu poate sa finanteze un asemenea "proiect".

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close