FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Il Luce i-a refuzat iar » Dinamo II în loc de Şahtior!

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 04 octombrie 2012 22:10

Ucrainenii au preferat un adversar mai tare, pe Galatasaray. ”Cîinii” vor disputa o serie de meciuri-şcoală cu echipa secundă


Fără meciuri în cupele europene, roş-albii sperau să mai umple toamna cu un amical de lux cu Şahtior Doneţk. Iniţial, meciul trebuia să se joace pe Naţional Arena din Capitală. Apoi, s-a decis ca săptămîna viitoare partida să se desfăşoare la Iaşi, unde ar fi venit măcar fanii din Moldova ai dinamoviştilor. Pînă la urmă, nu se va mai juca deloc!

"Cei de la Şahtior au decis să nu mai joace contra noastră, au spus că programul echipei este încărcat, după duelurile tari din campionatul Ucrainei şi din grupele Champions League. Aşa că vom avea o serie de jocuri-şcoală cu Dinamo II, o să rămînem în Bucureşti", au explicat oficialii din Ştefan cel Mare.

Lider detaşat în Ucraina şi una dintre echipele spectaculoase în grupele Champions League, trupa lui Mircea Lucescu va disputa totuşi un amical de lux, dar la Istanbul, cu Galatasaray. Duminică, 14 octombrie, ora 18:00, la două zile după Turcia - România, Il Luce se va duela pe "Ali Sami Yen" cu formaţia Cim Bom, într-un meci în care "otomanii" speră să aducă cel puţin 30.000 de spectatori în tribune.

1 gol a înscris Dinamo II, prin Andrei Cristea, în 5 meciuri, fiind ultima în clasamentul Seriei B1, şi a încasat 10 goluri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alexa.09
alexa.09  •  05 Octombrie 2012, 11:57

Dinamo 2 are o evolutie foarte proasta . Un gol in 5 partide este dezamagitor , golul fiind inscris de un jucator cu experienta , nu de un amator . Unde sunt tinerii din echipa mica ? Apararea mi se pare una extrem de slaba , de asemenea . Cat despre Sahtior , o echipa extrem de puternica , felicitari domnului Mircea Lucescu pentru ce a realizat . Un antrenor foarte bun si experimentat . Asta a fost alegerea lor in legatura cu disputarea meciului .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează