FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

Ilie Balaci: "Florin Costea trebuia să revină în mai, dar am ajuns în septembrie şi tot nu e 100%"

Florin Costea a bifat primele minute în tricoul Stelei cu Gaz Metan
Florin Costea a bifat primele minute în tricoul Stelei cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 11:57

Ilie Balaci, fostul mare fotbalist român, a vorbit despre recuperarea lui Florin Costea şi despre problemele pe care le întîmpină acesta în încercarea de a ajunge din nou la cel mai înalt nivel.

"Florin Costea are, din punctul meu de vedere, o problemă în cap, e la nivel mental. Se spunea că va fi 100% în mai şi uite că am ajuns în septembrie şi tot nu e apt. La fel am păţit şi eu cînd am avut o accidentare asemănătoare.

Mi-era frică să schimb brusc direcţia, să alerg altfel. Îi este teamă, dar îşi va reveni. Un dezavantaj ar fi că el e operat la piciorul stîng, cel de bază pentru el. Chiar şi aşa, piciorul e ca nou, dar problema lui o să fie frica", a spus Ilie Balaci la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
petrusm
petrusm  •  13 Septembrie 2011, 21:39

LOA PRIMUL MECI AL LUI ILIE BALACI IMPOTRIVA CRAIOVEI ,CAND EL ERA LA DINAMO, ADUS DE MIRCEA LUCESCU, A RATAT UN PENALTY DAR PANA LA URMA DINAMO A INVINS CRAIOVA CU 2-1 ...AM STAT IN URMA SA CAND A IESIT DE PE STADION SI I-AM SPUS CU VOCE INCEATA CA RAMANE O MARE VALOARE SI CU PICIORUL NEREFACUT...L-AM URMARIT PE ILIE SI CAND ERA LA FC OLT SI JUCA IMPREUNA CU ZOLTAN CRISAN ...POATE CA ACUM CU TOATE ACESTE TEHNICI MODERNE DE OPERATIE SI RECUPERARE COSTEA SA NU PATEASCA CE A PATIT MARELE FOTBALIST AL STIINTEI CRAIOVA ILIE BALACI...CE VREMURI DOAMNE , UNDE JUCA STIINTA ERA O SARBATOARE GENERALA ... PE FANTANI, PE VAGOANELE TRENURILOR ERAU SCRISE NUMELE JUCATORILOR CRAIOVEI MAXIMA .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează