FOTBAL  »  Superliga  »  SMS-URI ÎNTRE DORINEL ŞI MITITELU?

Ilie Balaci: "Nu face nimic Dorinel peste capul lui Marius Stan la Galaţi" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Ilie Balaci comentează scandalul presupuselor SMS-uri pe care i le-a trimis Dorinel Munteanu lui Adrian Mititelu şi spune că tehnicianul Oţelului nu ar fi putut să facă nimic fără ştirea preşedintelui Marius Stan.

"Cu tot respectul pentru Dorinel, nu el e vioara întîi la Galaţi, ci Marius Stan. Mi-e greu să cred că ar fi putut să facă ceva peste capul lui Marius Stan.

Aţi văzut ce transferuri bune a făcut Marius la Galaţi în ultimii ani, nu s-a înşelat niciodată în ceea ce-i priveşte pe jucătorii tineri şi a făcut mereu echipă bună. Nu ştiam de scandalul SMS-urilor, e o lovitură să aud aşa ceva", a spus Balaci la sportro.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
 •  26 Mai 2010, 21:45

mai fratilor voi va luati de pe frustratu de porumboiu dc nu apion spus porumboiu cate blaturi a facut cu rednic antrenor knd in tur avea 3 puncte si a reusit sa scape de retrogradare dar omul este mort de oftik ia batut si craiova si galatiul si a pierdut locul doi frustrat si se mai oftik ca a batut cfr la craiova k dak nu batea cumpara frustrat meciurile si iesea cam

 •  25 Mai 2010, 16:00
Postat de pe 25 Mai 2010, 12:20

trebuie sa vb si balaci acum....tin cu craiova,dar ce s-a vazut la tv a fost clar noncombat din partea otelului....acum daca noncombat=blat,asta e...rusine otelul,rusine craiova,rusine frf si lpf...vai de noi ca ne-am nascut in tara asta...

ba, te rog eu, nu mai tine cu Craiova...

otelarul_123
otelarul_123  •  25 Mai 2010, 15:17
Postat de pe 25 Mai 2010, 14:28

Tu cati anisori ai ? Pe ce lume traiesti ? Astia asta fac an de an , in tur trag tare iar in retur o lasa mai moale in functie de interese ...Stan e o ji_go-die din acelasi aluat cu Jean(padureanu), merge si ca rima... Baiete mai ai de inavatat!

Chiar ca vorbesti fara rost ... uita-te ma pe niste statistici daca tot vrei sa iti impui un punct de vedere . Cate puncte a facut Otelul in tur si cate a facut i nretur . Iti spun eu : in tur a facut 22 pct, iar in retur 28 pct (ocupand locul 5 intr-un clasament al returului ) ... deci acum iti dai seama cum ai fost manipulat in a spune niste lucruri lipsite de fond ? Rusine tie si celor ca tine ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează