FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, MÎINE, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie Dumitrescu: "Cred în continuare în fraţii Costea, i-aş păstra pe amîndoi la Steaua"

Mihai Costea şi Florin Costea
Mihai Costea şi Florin Costea

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2011 12:14

Fostul jucător şi antrenor al Stelei, Ilie Dumitrescu, consideră că "roş-albaştrii" ar trebui să mizeze şi în retur pe ambii fraţi Costea.

"Sub  bagheta lui Ilie Stan, Steaua a avut cîteva meciuri extrem de bune. Cu Oţelul, FC Vaslui, Maccabi, cînd au jucat în 10 oameni şi au cîştigat şi bineînţeles jocul cu Dinamo. Este o victorie extrem de importantă în economia campionatului, a ţinut Dinamo pe loc, iar Steaua s-a apropiat.

Am crezut şi cred în continuare în fraţii Costea. Păcat, că au talent. A fost o problemă de adaptare. Sper să rămînă în continuare şi să ajute Steaua. Nu ştiu dacă trebuie despărţiţi, eu i-aş păstra pe amîndoi.

Sînt jucători importanţi, Steaua a cîştigat un mare jucător, pe Rusescu, un fobalist de execuţie. Mai sînt Tănase, Brandan, Bourceanu. Steaua are un cuplu de fundaşi foarte buni, iar Tătăruşanu are evoluţii foarte bune.

I-am transmis lui Tănase că va fi foarte important să cîştige cu CFR", a spus Ilie Dumitrescu.

Steaua - CFR Cluj se va juca mîine seară, de la 20:00, în direct pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
fibra
fibra  •  10 Decembrie 2011, 10:19

Ilie Dumitrescu,chiar nu are rezultate ca antrenor,deci parerile lui sunt ca al oricarui suporter.Teoriile lui dupa meciuri sunt ca ale vitejilor dupa razboi,Daca este folosit in fiecare parere. Daca baba avea motor,putea sa fie tramvai.

lick5
lick5  •  09 Decembrie 2011, 17:29

bay fratilor sunteti nebuni... cum sa nu pastrati la Steaua asa jucatori.....eu nu tin cu Steaua dar acesti jucatori sunt letali Stelei...;.):):L):)

doriangrey69
doriangrey69  •  09 Decembrie 2011, 15:54

savplece amandoi si sa-l ia si pe dodel cu ei sau sa-i ia ilie pe toti

Vezi toate comentariile (12)
Comentează