FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

VIDEO Ilie Dumitrescu, impresionat de 2 fotbaliști în prima rundă din SuperLigă: „ÎI vreau și la națională!” + îndemn înainte de FCSB - Dinamo

Ilie Dumitrescu speră ca derby-ul dintre FCSB și Dinamo să fie lipsit de incidente. Fostul internațional a analizat și prima etapă din SuperLigă, fiind impresioant de Florinel Coman și de Darius Olaru. +15   FOTO
Ilie Dumitrescu speră ca derby-ul dintre FCSB și Dinamo să fie lipsit de incidente. Fostul internațional a analizat și prima etapă din SuperLigă, fiind impresioant de Florinel Coman și de Darius Olaru.

Articol de , - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 20:32 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 20:32

Ilie Dumitrescu speră ca derby-ul dintre FCSB și Dinamo să fie lipsit de incidente. Fostul internațional a analizat și prima etapă din SuperLigă, fiind impresioant de Florinel Coman și de Darius Olaru.

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

FCSB n-a ajuns la un acord cu CSA Steaua și o va înfrunta pe Dinamo pe arena Arcul de Triumf.

Nemaivăzut nici pe vremea lui Gheorghiu-Dej! Decizia luată azi pentru „Derby de România” produce o situație INCREDIBILĂ pentru Superliga
FCSB
Nemaivăzut nici pe vremea lui Gheorghiu-Dej! Decizia luată azi pentru „Derby de România” produce o situație INCREDIBILĂ pentru Superliga

Ilie Dumitrescu, mesaj înaintea derby-ului FCSB - Dinamo

„Indiferent unde se va juca, FCSB - Dinamo e un meci de referință, unul frumos, important. Din păcate eu voi fi în avion, de la Londra, voi afla rezultatul abia când ajung la București. 

Un mesaj vreau să transmit: pace, liniște, nu ajută pe nimeni să se întâmple ceva. Nu văd un lucru pozitiv în aceste discuții”, a comentat Ilie Dumitrescu. 

Ilie Dumitrescu, impresionat de FCSB

„Să știi că sunt surprins de tot ce s-a întâmplat la Farul. Văzând meciul cu Hermannstadt, când doar Artean era dintre jucătorii importanți în primul 11, abia apoi a mutat Hagi cu Larie, Grameni, Rivaldinho. Doar cu un titular a câștigat meciul. Se vede o treabă de mentalitate, de un club sănătos. 

M-a impresionat FCSB, pentru că echipa lui Mititelu e una incomodă, periculoasă, omogenă, cu relații de joc. Cumva a fost subordonată de FCSB, văd o forță în zona lor de mijloc. Îl văd pe Florinel Coman la cel mai înalt nivel, Olaru foarte bine. 

Ce vreau să spun e că pe ambii îi vreau și în Conference League, dar și la națională la același nivel. Florinel e un lider, e puternic, a trecut peste toate momentele grele, s-a pregătit bine. 

A mai avut un moment important, când Gigi a refuzat 8-9 milioane de la Sporting. Dinamo se vede bine, e o echipă lucrată, cu identitate de joc, vezi o echipă care are relații și automatisme, iar ăsta e meritul lui Burcă 100%”, a fost analiza lui Ilie Dumitrescu. 

FOTO. Val de ironii după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea! Cele mai tari imagini

+11 FOTO

VIDEO. Ilie Dumitrescu comentează situația privind stadionul din „Ghencea”: „Indiferent unde se va juca FCSB - Dinamo, va fi un meci important, de referință”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali: „Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul!” » Sursele Gazetei: „Dinamo nu vrea!”

Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
Eu.Sa.Fiu.Sanatos
Eu.Sa.Fiu.Sanatos  •  20 Iulie 2023, 18:26

ce elimina ilie e non-valoare; as vrea sa imi spuneti ce marca de telefon are in video, ca ni l-a tot aratat si mi s-a facut pofta

gabriel.negrila
gabriel.negrila  •  20 Iulie 2023, 12:07

Din cauza comentatorilor si presei sportive fotbalul nostru a ajuns atat de jos! A facut un meci ceva mai bun si gata, este de nationala, valoreaza milioane de euro si se bat pe el/ei Real , Barca, City si cine mai vreti voi. Nu conteaza ca urmatorul meci il joaca cu "ghetele incaltate invers" sau mai prost.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează