FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAŞI, SÎMBĂTĂ, 20:30, GSP TV ŞI FAZELE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Ilie Dumitrescu: "Numai fundaşii centrali şi închizătorii sînt de nivelul Stelei, restul sînt jucători de pluton!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 martie 2009 00:00

Fostul atacant al Stelei Ilie Dumitrescu face o analiză a situaţiei din Ghencea şi spune că numai cîţiva dintre jucătorii vicecampioanei se ridică la nivelul unei echipe cu pretenţiile roş-albaştrilor.

" Steaua are doar câţiva jucători de nivelul ei: fundaşii centrali şi mijlocaşii la închidere. Restul sunt toţi fotbalişti de pluton, nu au valoare, de ce să ne minţim?

Ce s-a întâmplat la Braşov e ceva firesc. Aceşti jucători sunt nuli când au în faţă o echipă organizată. Când ai prima şi singura ocazie în minutul 70, prin Bogdan Stancu, nu mai  ai ce să discuţi" a explicat Dumitrescu.

Sursa: Adevărul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
 •  10 Martie 2009, 15:31

Nu inteleg o chestie: cand era lacatus nu era bun! A plecat, a venit munteanu, nu e bun, l-ati vrut iar pe lacatus. Acum ca a venit, nu e bun, jucatorii nu stau in teren ca pe vremea lui munteanu. Eu as zice sa va hatarati!!! Oricum, parerea mea este ca nici unu , nici altu' nu sunt de valoarea stelei. Pentru a-si reveni steaua are nevoie de investitii in jucatori de vreo 10 mil.

remus24
remus24  •  10 Martie 2009, 14:33

Asa o fi....avem un antrenor care nu este de Steaua......dar nici unii jucatori nu sunt de ecipa Steaua. Spre exemplu Tiago care n-are nicio legatura cu fotbalul sau Dayro Moreno care vad ca nu mai joaca nici el nimica.Szekely care la fel joaca din ce in ce mai slab si lista poate continua....poate se gandeste sa vina Oli!!!

remus24
remus24  •  10 Martie 2009, 14:30

a

Vezi toate comentariile (19)
Comentează