FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Năstase îl laudă pe Gigi Becali: "Dacă nu era el, Steaua era în paragină"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 decembrie 2014 19:10

Fostul tenismen şi membru în Consiliul de Administraţie al clublui Steaua, Ilie Năstase crede că este meritul lui Gigi Becali că echipa Steaua mai există.

" Gigi Becali a băgat bani în club. A ajutat mult echipa. Dacă nu era el, Steaua era în paragină. Nu ar fi luat nimeni nici sigla sau echipa. Chiar dacă a jignit multă lume, este importat pentru club. MApN şi cei de la Steaua ar trebui să se înţeleagă, pentru că e în interesul echipei.

Ştiu că s-a făcut Adunarea Generală cam repede şi s-a luat sigla şi palmaresul. Nu ştiu dacă s-a făcut totul bine", a declarat Ilie Năstase la DolceSport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
stelio
stelio  •  06 Decembrie 2014, 08:37

Oare MINISTERUL APARARII NATIONALE, ca for care coordoneaza CSA STEAUA, GUVERNUL - care coordoneaza si activitatea MApN...NU AU NIMIC DE SPUS !?!? Ii LASA pe dnii generali sa faca ce vor? Ce performante are acum CSA STEAUA...?Ca vad ca de ani buni se desfiinteaza sectie dupa sectie...iar sportivii fug ca "#" de tamaie!!! Ce performante are, in comparatie cu CSA, clubul rival DINAMO al MAI ? SE PARE CA "GENERALII"...VOR BANI ..fara performante?!!! CAT AU INVESTIT IN GHENCEA???CE AU FACUT CU CHIRIA PLATITA DE FC STEAUA??? APROPO...site-ul CSA STEAUA...ESTE IN CONSTRUCTIE...!!!...nu-i poate deranja nimeni !NU LE VEDE NIMENI.......... MARETELE REALIZARI !!!

lpep
lpep  •  05 Decembrie 2014, 23:22
Postat de wwerko80 pe 05 Decembrie 2014, 21:50

Si becali fara steaua era un anonim mafiot care poate avea sansa sa nu ajunga sa ii fie frica sa scape sapunu' In locul lui becali venea alt investitor si steaua tot nu murea.

Uita-te la alte echipe unde au ajuns alti "investitori"! O duc bine? Mie mi se pare ca mai toate echipele din Liga I (cu exceptia Stelei) sunt la limita supravietuirii.

rampage_roar
rampage_roar  •  05 Decembrie 2014, 22:33

Steaua echipa armatei,MAPN own Ghencea for life ;)))))),fortza Dynamo Kiev

Vezi toate comentariile (14)
Comentează