FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Ilie Penescu cere 200.000 de euro pentru Ionuţ Badea

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Conducerea clubului FC Argeş susţine că antrenorul Ionuţ Badea este în continuare al Argeşului şi, dacă vrea să antreneze altă echipă, trebuie să plătească 200.000 de euro. „Am vorbit cu domnul Ilie Penescu despre transferul lui Ionuţ Badea la echipa noastră. Am vrut să găsim o cale amiabilă, însă domnul Penescu a fost reticent. Mi-a zis că Badea are o clauză trecută în contract şi noi nu-i dăm drumul să plece fără să se plătească 8 miliarde de lei vechi”, a explicat patronul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Benone Lazăr.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  28 Ianuarie 2010, 12:47

Doamne bine ca a scapat FC Arges de momaia de Badea, isi incasa salariul lunar degeaba, plus banii luati din prime, si-a facut baiatul casa cu banii lui Penescu. Paiata mai slaba ca antrenor ca asta nu cred ca am vazut in liga I! Bine ca s-a descotorosit Argesul de el...

 •  25 Ianuarie 2010, 18:57

Da asa e! Si ce asteapta dl Benone? Sa intervina Kasai pentru el la comisii? Ii place sau nu, aceasta clauza exista. A furat antrenorul, a furat echipa tehnica, a furat stadionul lui FC Arges, si acum ce vrea Benone?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează