FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VOINŢA SIBIU, AZI ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 / GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie Stan are probleme înaintea meciului cu Voinţa » Steaua n-are bancă!

Valeriu Lupu se va afla printre rezervele Stelei la meciul cu Voinţa.
Valeriu Lupu se va afla printre rezervele Stelei la meciul cu Voinţa.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2011 21:15

Din cauza numeroaselor absenţe, Ilie Stan a fost nevoit să-i păstreze în lot şi pe necunoscuţii Valeriu Lupu sau Cristian Puşkaş.

Steliştii dispută în această seară ultimul meci al anului în faţa ocupantei poziţiei a 14-a din Liga întîi. Chiar şi aşa, Stan nu poate fi deloc liniştit înaintea partidei. Cu numeroase absenţe în lot, tehnicianul roş-albaştrilor va fi nevoit să treacă pe foaia de joc mai mulţi puşti care au evoluat foarte puţin în acest sezon. Unul dintre aceştia va fi Cristian Puşkaş, fotbalist de la Centrul de Copii şi Juniori care a sosit în Ghencea în 2010, de la FCM Tîrgu-Mureş. Mijlocaşul de 17 ani a intrat ieri în cantonament alături de "greii" echipei, profitînd de absenţele lui Brandan şi Prepeliţă.

S-a rupt şi Galamaz
Stan a primit o lovitură neaşteptată şi la antrenamentul de sîmbătă seară. Stoperul George Galamaz a părăsit şedinţa de pregătire din cauza unei accidentări şi are şanse mici să evolueze diseară. În această situaţie, tehnicianul stelist va trebui să-l mute pe Martinovici în centrul apărării, alături de Iliev, şi să-l folosescă pe nigerianul Emeghara pe postul de fundaş dreapta.

Twente a pierdut la Feyenoord
Viitoarea adversară a roş-albaştrilor în Europa League, Twente, a suferit ieri a doua înfrîngere a sezonului în campionatul olandez. Trupa antrenată de Co Adriaanse a pierdut cu 3-2 în deplasarea de la Rotterdam, cu Feyenoord. La pauză, gazdele conduceau cu 3-0, dar Twente a revenit pe final prin reuşitele lui Chadli şi de Jong. Twente e pe locul trei în Olanda.

Gigi iar în The Guardian
Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, e din nou în centrul atenţiei în presa din Anglia. Becali are chiar o rubrică în ziarul The Guardian, Săptămîna lui Gigi, acolo unde este redată declaraţia finanţatorului stelist în disputa pe care a avut-o cu Arpad Paszkany. "Dacă Paszkany vrea în ring, vin în ring. O să-i rup mîinile şi picioarele. Dacă vrea, ne luăm şi armele şi ne împuşcăm!".

Vacanţă pînă pe 10 ianuarie
Imediat după partida cu Voinţa Sibiu, steliştii vor intra în vacanţa de iarnă. Ilie Stan a decis ca reunirea echipei să aibă loc pe 10 ianuarie. Apoi, pentru roş-albaştri vor urma două stagii de pregătire, unul la Poiana Braşov şi unul în Antalya, unde steliştii vor susţine şi cinci meciuri de pregătire. Cel mai important va fi cu trupa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, pe 5 februarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
alpin
alpin  •  19 Decembrie 2011, 09:09
Postat de plischi pe 19 Decembrie 2011, 06:43

am citit mai de mult ca ooooijeru isi face banca. inca nu si-a facut?

Oierul face multe. Ca nu-l ... doare gura!!!

alpin
alpin  •  19 Decembrie 2011, 09:08

Pai, de unde banca daca n-are nici stadion?!? Sa caute in Cismigiu. Dar si acelea sunt ale lui Oprescu...

mad_musu
mad_musu  •  19 Decembrie 2011, 08:54

daca le da si pistoale io tin cu bozgoru - sper sa si-o fure rau ciobanu :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează