FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV 1-0

Ilie Stan e cu nervii la pămînt! Nu mai suportă presiunea

În Liga 1, Steaua lui Stan a obținut 4 victorii și 2 remize, cedînd o singură dată. FOTO Raed Krishan
În Liga 1, Steaua lui Stan a obținut 4 victorii și 2 remize, cedînd o singură dată. FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 28 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2011 06:03

Ilie Stan e stresat din cauza zvonurilor care-l dau ca şi plecat de la Steaua şi a izbucnit după victoria în faţa Braşovului


La Steaua nu e linişte nici cînd echipa cîştigă. După zece partide pe banca roş-albaştrilor, Ilie Stan a răbufnit. Tehnicianul de 44 de ani nu mai suportă presiunea şi faptul că în fiecare zi apar nume de antrenori care l-ar putea înlocui la cîrma echipei.

Stan şi-a pierdut încrederea în propriii jucători, pe care-i suspectează că l-ar "lucra" pentru a fi demis. Primul arătat cu degetul a fost goalkeeperul Ciprian Tătăruşanu, din cauza prieteniei sale cu fostul manager Mihai Stoica. Antrenorul roş-albaştrilor e nervos şi din cauza faptului că în fiecare zi apar antrenori care i-ar putea succeda pe banca Stelei. "Tot văd că vin Hagi, Bergodi! Ei nu au mai fost? Poate mă pune Hagi la echipa secundă! Pînă vine unul dintre cei doi, încerc să mai schimb cîte ceva. Aş vrea să fiţi în locul meu, să vedeţi cît de greu e să antrenezi Steaua în aceste momente!", a mărturisit Stan în faţa ziariştilor.

"Să revină Mihai Stoica? Nu vedeţi ce selecţie avem, felul în care a făcut el lotul?"
Ilie Stan, antrenor Steaua

5 victorii, două egaluri şi trei înfrîngeri reprezintă palmaresul lui Ilie Stan la Steaua în toate competiţiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
varanga53
varanga53  •  28 Noiembrie 2011, 18:50

Daca e cu nervii la pamant,sa se spanzure! Nu e de Steaua!

marioagiu
marioagiu  •  28 Noiembrie 2011, 18:01
Postat de masteradoo pe 28 Noiembrie 2011, 09:30

Corect.

citam un clasic in viata, idolul stelei_cu-i e frica de urs, nu intra in padure,sau in traducere pt. voi,singurii antrenori care s-ar potrivii==sandu si dragomir

corectu
corectu  •  28 Noiembrie 2011, 13:37

Gigi face atmosfera grea la Steaua,jucatorii fiind iertati prea usor pentru abateri grave.M.M.a adus jucatori valorosi dar care se accidenteaza prea usor(se stia ca G.Matei era mereu accidentat la Pandu- rii).M.Costea a fost un jucator indolent la Craiova,iar F.Costea nu cred ca-si revine dupa accidentare. T.Balan si Prepelita erau mereu accidentati la echipele de club,lucruri care erau cunoscute.Becali a fost manevrat si nu prima data,de s-au perindat atatia jucatori la Steaua in ultimii. Becali prin atmosfera care o face "pregateste"sa piarda meciul cu Dinamo.Finul Borcea nu poate fi impiedicat in drumul spre titlu de nas.Cine se aseamana se aduna!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează