FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 2-1

Ilie Stan face reparaţiile fizice la Steaua!

Articol de - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 23:27

Ilie a dus-o pe Steaua la munte ca să corecteze carenţele fizice la mijlocul turului. Rapid, cu acelaşi program ca al roş-albaştrilor, se odihneşte pînă joi


Steliştii au plecat la Săcele şi au un program de pregătire chiar mai intens decît cel pe care-l aveau astă-vară, cînd se pregăteau în Austria. Ilie Stan face cîte două antrenamente zilnic, dintre care unul fizic. Levy n-a lucrat deloc strict fizic pe parcursul verii, argumentul israelianului constituindu-l timpul scurt pe care l-a avut la dispoziţie înaintea sezonului.

Stan a fost înştiinţat din momentul în care a fost instalat că echipa are probleme fizice serioase. "Jucătorii nu pot să alerge", i-a zis Becali. Levy şi oamenii cu care el a colaborat la Steaua au dat vina pe condiţiile pe care le-au avut la Mogoşoaia şi la Buftea, locaţiile în care s-au antrenat roş-albaştrii de cînd au plecat din Ghencea: "N-am avut sală de forţă, nici alte materiale care se folosesc, în mod obişnuit, la exerciţiile fizice".

Unii muncesc din greu, alţii se relaxează
Felul în care Stan a condus Brăneştiul, o formaţie pe care a pregătit-o timp de doi ani şi jumătate, îl indică drept un om potrivit să corecteze carenţele de pregătire fizică. "Steliştii vor trage din greu dacă Ilie i-a dus la munte! Şi la Brăneşti era adeptul pregătirii montane foarte dure, cu alergătură multă", a povestit un jucător care a colaborat cu Ilie la Victoria. Prin asta trec şi fraţii Costea, şi restul roş-albaştrilor la Săcele.

Rapid, rivala şi adversara lor peste două etape, se odihneşte în vremea asta, cu jucătorii lăsaţi liberi pînă joi. Deşi giuleştenii au avut acelaşi program ca al lor, inclusiv acelaşi număr de partide disputate în Europa.

"Pe lîngă pregătire fizică, mi-am propus să şi organizez echipa în pauza asta de două săptămîni, să lucrez separat cu fiecare compartiment şi să-i fac să joace aşa cum vreau eu"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"Echipa e stoarsă fizic din cauza numărului mare de meciuri pe care le-am disputat de la startul sezonului"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
stancuvlad
stancuvlad  •  06 Octombrie 2011, 12:18
Postat de supersolo pe 05 Octombrie 2011, 01:37

ce o sa va mai stoarca Steaua ...lenesilor....la nr egal de meciuri ati murit??? aia de ce nu mor? si voi mai vreti si primavara europeana ..sa jucati in sferturi...halal de voi Rapid....

ce zmeu te dai tu ca steaua se antreneaza si rapid nu...wow.....nu mai pot iesi pe strada jucatorii rapidisti de rusine....si ce are daca vor primavara europeana..e un obiectiv realizabil....spere deosebire de finala Europa League pe care o vor altii :))))

imperator
imperator  •  05 Octombrie 2011, 11:34
Postat de razvansidani99 pe 05 Octombrie 2011, 09:55

CINE-I STAN ASTA??? E VREUN MECANIC SAU TAMPLAR DE FACE REPARATII??? DACA N-A REUSIT LACATUS SA FACA ECHIPA DIN STEAUA(PENTRU CA NU L-A LASAT ANALFABETUL), CE CREDE STAN CA FACE???? DIN RAHAT, BICI??? SI APOI SA MAI SI POSNEASCA???? BAI, VOI GAOZARILOR, CHIAR NU AVETI ALTCEVA DE FACUT DECAT SA-I CANTATI OSANALE(DIRECTE SAU INDIRECTE) UNUI ANALFABET ABJECT SI INSIPID????? SA VA FIE RUSINE!!!!

El Guardiola del Romania ! :)

imperator
imperator  •  05 Octombrie 2011, 11:32

"Niciun jucător nu se mai teme de «strâmbe». Nimeni nu mai împarte lotul în «fotbaliştii mei» şi «fotbaliştii lui Piţurcă sau ai altcuiva». Nimeni nu se uită acum urât la Galamaz, Rusescu şi Tatu şi nu le reproşează nici în glumă că sunt «oamenii lui MM». S-au liniştit apele şi în conducere. Nu mai are cine să-l atace pe Duckadam că n-are decât un costum sau să-l ameninţe pe Narcis că-l va da afară «în secunda doi». MM nici n-a mai venit pe la echipă, nu şi-a luat rămas bun de la nimeni. Era un gest de bun-simţ, dar aşa e el, nu poate să lase loc de «Bună ziua » nicăieri", a dezvăluit un oficial al Stelei pentru Evenimentul Zilei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează