FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Ilie Stan îl acuză pe MM Stoica: "M-a tocat mereu cînd eram la Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 septembrie 2013 21:27

Ilie Stan a antrenat-o pe Steaua în sezonul 2011-2012, dar nu s-a înţeles niciodată bine cu Mihai Stoica, după cum mărturiseşte tehnicianul.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor s-a arătat dezamăgit de managerul general al Stelei: "Lumea zice că am retrogradat cu Brăneşti şi Chiajna, dar nu se uită la ce am făcut la Steaua. Am luat-o de pe locul nouă şi ne chinuiam cu jucătorii, mergeam să ne antrenăm pe la Mogoşoaia, cu zăpada pînă la genunchi. Reghe a avut linişte şi a fost ajutat foarte mult de cei din jurul lui. Contează foarte mult.

Ştiu foarte bine ce oameni avea lîngă el. Meme, de exemplu, îl ajută foarte mult. Dacă eram băiat deştept, nu eram naiv şi lucram cu Meme, poate eram şi acum la Steaua. Nu ştiu dacă aş fi fost pervers sau nu, dar aş fi lucrat mai bine", a spus Stan la Digisport Special.

Stan susţine că a fost sfătuit să nu lucreze cu MM: "I-am spus doar cînd am plecat că atunci cînd am venit am fost sfătuit să nu lucrez cu el. Meme m-a tocat mereu cît am fost la Steaua".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
halpinus.drogatus
halpinus.drogatus  •  13 Septembrie 2013, 11:36
Postat de cornel61 pe 13 Septembrie 2013, 08:55

Pe tine, Ilie Stan, oriunde ai fost, te-au „tocat” rezultatele. Dacă mai adaug și ambițiile, orgoliul și nepriceperea, cred, este tabloul complet.

si odraslele bine crescute pe care le-a plimbat cu el si le-a bagat in lot.

cornel61
cornel61  •  13 Septembrie 2013, 08:55

Pe tine, Ilie Stan, oriunde ai fost, te-au „tocat” rezultatele. Dacă mai adaug și ambițiile, orgoliul și nepriceperea, cred, este tabloul complet.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Septembrie 2013, 08:47

Lasa Stane ...ca nici tu nu esti mare antrenor ...esti putin mai bun ca Dan Petrescu ...asta nu inseamna ca ai valoare ...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează