FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-1

Ilie Stan le-a făcut o declaraţie de dragoste suporterilor: "Să ieşi aclamat din Ghencea e cel mai mare vis"

Ilie Stan a fost un vulcan de bucurie la finalul partidei cu Astra.
Ilie Stan a fost un vulcan de bucurie la finalul partidei cu Astra.

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 02:48

Tehnicianul a spus că şi-a motivat jucătorii explicîndu-le că au o şansă imensă să joace în faţa unui asemenea public.

- Domnule Stan, a fost dificil de jucat de la 0-1?
- Am avut şi ghinion pentru că am început meciul foarte bine, dar ne-au surprins la o fază, au marcat, însă mi-a plăcut la elevii mei că au avut atitudine şi au reacţionat fantastic. Am dominat, am pus presiune, ne-am creat ocazii, am marcat două goluri, am avut şi 3 bare. Am cîştigat meritat.

- Publicul?
- Fantastic, fantastic, fantastic. Ştiţi de ce am întors rezultatul şi am arătat atît de bine? Pentru că acest meci l-am jucat în 12 jucători deoarece şi publicul a fost titular în echipa mea. Le mulţumesc fanilor şi îi aştept în continuare la stadion.

- Jucătorii care nu evoluaseră niciodată pe Ghencea au fost impresionaţi?
- Chiar le-am zis înainte de meci, aşa i-am şi motivat: «Să joci la Steaua, pe Ghencea şi să ieşi de pe teren aclamat de 25.000 de suporteri e cea mai mare satisfacţie pe care o puteţi trăi în România. Intraţi şi faceţi acest lucru, aveţi acest privilegiu». Au înţeles mesajul.

- Pîrvulescu?
- Eu nu cred că exagerez cu nimic dacă spun că în momentul de faţă, la cum joacă pe postul de fundaş stînga, el începe să se apropie cu paşi mari de echipa naţională.

Cine nu se pricepe: Gigi sau Dragomir?
După meciul de aseară, preşedintele LPF şi patronul Stelei au avut declaraţii, în privinţa prestaţiei lui Ovidiu Dănănae diametral opuse. "Avem o singură gaură în echipă, e vorba de Dănănae. El e băiat bun, caracter, dar nu e de Steaua", a spus Becali, în timp ce Dragomir a fost de părere că "mie mi-a plăcut mult de tot Dănănae, chiar a jucat bine".

"Tănase a fost magnific, Rusescu e un marcator pur sînge, iar golul lui Pîrvulescu a avut 90 la sută din golul marcat de Hagi în 1994, împotriva Columbiei" (Gigi Becali)

"Jucăm cel mai bun fotbal din România, asta e echipa la care am visat. Chiar nu mă aşteptam să recuperăm atît de repede distanţa faţă de Dinamo" (Gigi Becali)


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
alexxpl
alexxpl  •  19 Martie 2012, 20:59
Postat de stelio pe 19 Martie 2012, 05:47

Si ce viitor are galeria STELEI !!! Ce copii si tineri frumosi sunt in tribuna! FELICITARI, FELICITARI , FELICITARI!!! DA, GHENCEA E CASA VOASTRA!

steaua are galerie ? 1

alexxpl
alexxpl  •  19 Martie 2012, 20:59
Postat de stelio pe 19 Martie 2012, 05:47

Si ce viitor are galeria STELEI !!! Ce copii si tineri frumosi sunt in tribuna! FELICITARI, FELICITARI , FELICITARI!!! DA, GHENCEA E CASA VOASTRA!

steaua are galerie ? 1

cleopardu78@yahoo.com
[email protected]  •  19 Martie 2012, 20:29

mai vb peste cateva etape...

Vezi toate comentariile (43)
Comentează