FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Stan, supărat că Becali a sărbătorit calificarea doar cu jucătorii: "A fost cea mai mare umilinţă!"

Paharul nemulţumirilor lui Ilie Stan s-a umplut în momentul în care Gigi Becali a sărbătorit calificarea doar cu jucătorii
Paharul nemulţumirilor lui Ilie Stan s-a umplut în momentul în care Gigi Becali a sărbătorit calificarea doar cu jucătorii

Articol de - Publicat miercuri, 21 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 decembrie 2011 22:30

Antrenorul le-a spus colaboratorilor din staff, dar şi apropiaţilor, că a fost extrem de dezamăgit că n-a fost invitat de patron sîmbăta trecută, la Palat.

Gazeta Sporturilor a dezvăluit ieri faptul că Ilie Stan se gîndeşte să renunţe la postul de antrenor al Stelei din cauza nemulţumirilor care s-au acumulat în ultima vreme. "Am vorbit cu Ilie Stan şi nu mi-a zis că ar vrea să plece. Cum să plece şi să lase neterminată munca?", a declarat Gigi Becali oficial, însă GSP continuă să dezvăluie modul în care antrenorul trăieşte un adevărat calvar la Steaua.

"O dezamăgire peste care nu prea pot trece"
Practic, ceea ce l-a scos cel mai tare din sărite pe Stan a fost ceea ce s-a întîmplat sîmbăta trecută, la 3 zile după jocul cu AEK Larnaca. Toţi jucătorii au fost invitaţi la Palat de către Gigi Becali, care a deschis mai multe sticle de şampanie şi a sărbătorit calificarea. Ilie aproape a făcut o criză de nervi cînd a aflat. "Adică noi sîntem ultimii oameni? Chiar aşa, sîntem nimeni la echipa asta? Am venit în cel mai greu moment şi sînt chemaţi doar jucătorii cînd e de sărbătorit? Am simţit cea mai mare umilinţă posibilă, peste aşa ceva chiar nu prea pot să trec!".

Jucătorii: "Nu ne-am fi dus dacă ştiam că nu vin antrenorii"
Dezamăgirea a fost şi mai mare în momentul în care trei jucători importanţi din echipă l-au sunat şi i-au spus: "Dacă ştiam că nu eşti şi tu acolo, că noi am realizat tîrziu că nu sînt şi antrenorii, nici nu ne-am fi dus". A fost momentul în care Ilie a luat din nou foc: "Uite, mă, jucătorii s-au gîndit la noi, chiar m-a mişcat ce mi-au zis ei, pe care de multe ori la antrenamente îi mai certăm, îi mai punem la zid, iar patronul nici nu ne-a băgat în seamă".

Noapte albă plină de nervi
Calvarul lui Stan nu s-a oprit aici. Criza de nervi a continuat toată noaptea, iar cei din familia lui Ilie au povestit scene incredibile: "N-a dormit deloc, se plimba prin casă şi îi suna în continuu pe secunzii săi, şi pe Edi Iordănescu, şi pe Gabi Mărgărit, şi le zicea «Îmi cer scuze, trebuie să vorbesc cu cineva că altfel simt că înnebunesc»".

Acuză şi condiţiile incredibile de la Mogoşoaia
Dincolo de imixtiunea permanentă a lui Becali în alcătuirea echipei şi de evenimentul de sîmbăta trecută, de la Palat, Ilie Stan e şocat şi de ce condiţii precare are la Mogoşoaia, dar şi alte lucruri. Iată ce acuză el şi staff-ul lui:

- "Aflăm de transferuri din presă. N-am fost întrebaţi atunci cînd s-a decis să fie luat Dănănae, doar am fost informaţi că va fi luat".
- "Noi mai aveam de jucat un meci, cu Sibiul, şi patronul deja anunţase jucătorii care vor pleca, iar dintre ei, unii au şi jucat"
- "Am solicitat un program special de meciuri de pregătire, în care primul amical şi ultimul să fie mai uşoare şi ne-am trezit cu alt program"
- "La Mogoşoaia n-avem un birou al nostru, stăm şi scriem pe genunchi toate materialele cînd pregătim un meci, nu avem nici măcar un computer"
- "Nu avem nici un contract cu o firmă de monitorizare a meciurilor, nu avem pe ce să facem analiza unui joc al nostru sau să studiem adversarul altfel decît video"

"Nu cred eu că Ilie Stan renunţă la munca şi sudoarea pe care le-a făcut în acest timp" (Gigi Becali, patron Steaua)

Altă problemă pentru Stan: renunţă Edi?
De la echipă, oamenii cu care Ilie a discutat pe marginea nemulţumirilor sînt colaboratorii săi din staff. Edi Iordănescu l-ar fi anunţat că se gîndeşte serios şi el să plece, indiferent de decizia "principalului", moment în care Ilie a făcut primul pas înapoi. Povestesc ceilalţi colaboratori: "Edi i-a spus că aproape sigur va pleca, Ilie i-a zis să mai rămînă şi să încerce să se pună la masă cu conducerea, poate aşa se rezolvă problemele".

Polemică de la distanţă Ilie - Gigi pe fraţii Costea
La finalul meciului cu Voinţa Sibiu, între antrenorul şi patronul Stelei a ieşit la iveală poate principalul subiect pe care Ilie Stan îl invocă atunci cînd se gîndeşte să renunţe. E vorba despre fraţii Costea.

Stan: "Gigi să înţeleagă că nu se mai poate aşa cu ei!"
Ce a spus antrenorul? "Voi aţi văzut cum au jucat azi fraţii Costea? Dar nu mai vreau să vorbesc pe acest caz, îmi e de ajuns...Păi, dacă tu ai zero realizări cu Voinţa Sibiu, ce pretenţii poţi să ai cu Twente?! Sper să înţeleagă şi patronul nostru că nu se mai poate continua aşa cu ei şi să ia o decizie!".

Becali: "Florin Costea chiar mi-a plăcut, rămîn amîndoi la echipă"
Patronul Stelei nu numai că nu a anunţat că are de gînd să ia vreo decizie împotriva celor doi, dar pe unul dintre ei l-a şi lăudat. "Mie, sincer să vă spun, Florin chiar mi-a plăcut cu Voinţa Sibiu. Oricum, vor rămîne amîndoi la Steaua", a susţinut Becali.

"Costea e un tîmpit!"

Becali e disperat că nu poate să-l ţină pe Mihai Costea departe de Daniela Crudu şi s-a enervat cînd a aflat că asistenta de la "Un show păcătos" s-a supărat pentru comentariile pe care le-a făcut patronul Stelei: "Tot ea s-a supărat? Eu am zis că-i dau 10.000 de euro ca să-l lase în pace, dar aşa, la mişto, că ea de fapt e femeie de 500-1.000 de euro! Dar fata nu are nici o vină, el e tîmpit!".

"De la Gigi aş fura Palatul"
Dumitru Dragomir a indicat persoana cea mai nimerită pentru a primi titlul de "notorietatea anului". "Fără discuţii, Gigi Becali. Nu mai sînt supărat pe el, eu mă împac cu toată lumea, doar răpitorii nu o fac. Mă refer aici la animale, nu la oameni. Îl admir pe Gigi. Ce aş lua de la el? I-aş fura palatul şi aş muta acolo sediul Ligii", a spus Dragomir.

"Martinovici? Ne folosim de el"
Gigi Becali a explicat ieri şi situaţia lui Novak Martinovici. "A venit la mine ca să afle exact ce avem de gînd cu el, va juca, nu va juca în retur. L-am întrebat pe antrenor, care mi-a zis aşa: ««Gigi, ne folosim de el»». Deci, nu-l dau nicăieri pe Martinovici", a explicat Becali la GSP TV.

75 la sută dintre cei care au votat ieri pe gsp.ro într-un sondaj sînt de părere că fraţii Costea trebuie să plece de la Steaua în această iarnă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
filozoful
filozoful  •  21 Decembrie 2011, 17:25
Postat de viezure pe 21 Decembrie 2011, 13:46

la infrangere e de vina antrenorul, la victorie toate meritele sunt ale gunoiullui din pipera.

...PAI DACA ESTE BUFONUL LIGII SI MEDIA IL BAGA PREA MULT IN SEAMA,PE CIOBAN......

ciocaneanu
ciocaneanu  •  21 Decembrie 2011, 17:19

Asa ceva nu face decit un neam prost!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  21 Decembrie 2011, 17:18

Inca nu v-ati dat seama despre cine tot scriu ziarele si vorbesc lingaii de gen Samuila? Despre un cioban, cioban. Are el ceva bani dar e un cioban lipsit de educatie si prin carentele sale acute de caracter si educatie, nu va face niciodata mare lucru la stina. Va cumpara cei mai buni jucatori pe care o sa-i bage si Piturca la nationala, dar atmosfera si gafele pe care le face il vor da mereu inapoi. Ca se mai mira cineva e de mirare.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează