FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENTE

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional VIDEO cu bătaia din Giulești » Fanii Stelei, conflict sângeros cu rapidiștii

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 15:59 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 16:44

Rapid - UTA 4-1. Partida a fost umbrită de un conflict care a avut loc înainte de victoria giuleștenilor. Fanii Stelei, înfrățiți cu cei ai arădenilor, s-au luat la bătaie cu suporterii Rapidului. Au apărut primele imagini cu conflictul sângeros din Giulești.

Jandarmeria a transmis că 4 persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 5 autoturisme au fost avariate. Au fost implicate 45 de persoane.

Paul Pogba a primit pedeapsa MAXIMĂ!
ITALIA
Paul Pogba a primit pedeapsa MAXIMĂ!

VIDEO. Fanii Stelei, bătaie cruntă cu suporterii Rapidului

Este bine-cunoscută rivalitatea dintre galeria celor de la CSA Steaua și cea a Rapidului. Ultrașii celor două grupări au intrat într-un conflict fizic înaintea partidei Rapid - UTA Arad.

Pe imagini se observă cum ultrașii își împart pumni și aruncă cu obiecte unii în ceilalți. Jandarmeria a emis aseară un comunicat în care a anunțat faptul că 4 persoane au fost rănite și 45 de persoane au fost implicate.

Comunicatul Jandarmeriei

„În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC RAPID București și FC UTA Arad, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

În jurul orei 20:30, în zona Podului Grant, a avut loc un conflict între suporterii echipei FC Rapid și cei ai echipei oaspete, care erau însoțiți si susținuți de suporteri ai CSA Steaua București.

Astfel, un grup de aproximativ 50 de suporteri ai CSA Steaua București și ai FC UTA Arad și-au făcut apariția dinspre Piața Crângași spre stadion, pe breteaua din dreapta a Podului Grant, sens de mers către Calea Giulești, nerespectând locul de adunare pe care Jandarmeria Capitalei l-a recomandat acestora pentru adunare și deplasare sub protecția forțelor de ordine.

Jandarmii au preluat grupul la intrarea de pe breteaua de coborâre a podului și, în timp ce se deplasau către stadion, un grup consistent de suporteri rapidiști a venit dinspre Parcul 9 Mai, pe sub pod, către suporterii oaspeți și au aruncat cu pietre către aceștia.

În acest context, jandarmii au intervenit pentru aplanarea situației, ocazie cu care au stabilit identitatea a 45 dintre persoanele implicate, urmând a fi dispuse măsuri specifice, în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare.

Totodată, Poliția Capitalei desfășoară măsuri specifice de cercetare la fața locului, fiind deschis un dosar penal "in rem", sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "distrugere" și "tulburare a ordinii și liniștii publice", în conformitate cu prevederile Codului Penal.

Sub un alt aspect, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, un suporter rapidist refuzând primirea acestora, dar nicio persoană nu a fost transportată la spital. De asemenea, în zona indicată au fost identificate cinci autoturisme avariate.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat legislația în vigoare conform celor prezentate mai sus”, a transmis Jandarmeria București.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Comparația lui Bergodi: „Ar fi ca FCSB fără Coman!”. Merge mai departe: „Se vorbește de alte echipe”
RAPID
Comparația lui Bergodi: „Ar fi ca FCSB fără Coman!”. Merge mai departe: „Se vorbește de alte echipe”
Ionuț Negoiță îi ridiculizează pe Ion Țiriac și Mircea Lucescu: „Vor Dinamo, dar nu pun un ban la club!”
DINAMO
Ionuț Negoiță îi ridiculizează pe Ion Țiriac și Mircea Lucescu: „Vor Dinamo, dar nu pun un ban la club!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
VardyParty
VardyParty  •  01 Martie 2024, 11:48
Postat de fcsbenimeni pe 01 Martie 2024, 00:19

Mi-e milă de tine

A zis cineva ceva? Nu; nimeni.

fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  01 Martie 2024, 00:19
Postat de VardyParty pe 01 Martie 2024, 00:02

Oh! Nu numma' un Oltean ratat la milimetru (Slava Cerului ca nu - dacă asa e cum spui) dar acum si un psiholog/analist de sertar, cum bine o nimeriși. Hai fată, mai zi-ne; si te lovea rău? Si de ce ai tăcut pana acum, fată...? Of of of, lasă, trece.

Mi-e milă de tine

VardyParty
VardyParty  •  01 Martie 2024, 00:02
Postat de fcsbenimeni pe 29 Februarie 2024, 21:01

Văd că le ai tare cu pusul la sertar, pe categorii. Nu am ascendenți și cu atât mai puțin rude prin zona amintită,nu că asta ar fi rău. Rău e altceva, faptul că tu chiar crezi că ai permanent dreptate. Asta ar cam trebui să-ți dea de gândit. Să fii sănătos cu alegerile tale, dar mulți prieteni îmi imaginez că nu prea ai, cu o personalitate că a ta.

Oh! Nu numma' un Oltean ratat la milimetru (Slava Cerului ca nu - dacă asa e cum spui) dar acum si un psiholog/analist de sertar, cum bine o nimeriși. Hai fată, mai zi-ne; si te lovea rău? Si de ce ai tăcut pana acum, fată...? Of of of, lasă, trece.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează