FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Împăcare forţată » Badea i-a băgat în şedinţă pe Bonetti şi Cristea

În precedentul mandat al lui Bonetti la Dinamo, Andrei Cristea era printre preferaţii italianului
În precedentul mandat al lui Bonetti la Dinamo, Andrei Cristea era printre preferaţii italianului

Articol de - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 22:45

Cristea şi Bonetti au fost băgaţi ieri în şedinţă de şefi, şi-au dat mîna de ochii lumii, iar atacantul a fost reprimit la antrenamente.

Scandalul izbucnit între Andrei Cristea şi antrenorul Dario Bonetti, după ce italianul nu l-a utilizat nici măcar un minut cu Barcelona, a fost înăbuşit ieri de conducerea clubului.

Nicolae Badea l-a chemat la ordine pe atacantul de 28 de ani, l-a chestionat cu privire la conflictul avut cu Bonetti la antrenamentul de joia trecută, apoi l-a pus faţă în faţă cu tehnicianul peninsular şi i-a pus pe cei doi să-şi dea mîna.

A urmat o conferinţă de presă comandată de şefi, cu rolul de a arăta că între cei doi relaţiile sînt foarte bune, deşi joia trecută, la antrenament, ei s-au înfruntat întrucît Cristea nu a fost utilizat la jocul-şcoală nici în echipa titularilor, nici în cea a rezervelor. Totul a culminat cu trimiterea lui Andrei să se pregătească singur şi cu neutilizarea acestuia cu Barcelona.

"Nu vreau să comentez ce s-a întîmplat pentru că risc să vorbesc mai mult în afara terenului decît pe teren. Orice jucător îşi doreşte să evolueze mai mult, să se antreneze, dar eu îl respect pe Dario şi nu a fost vorba de nici un conflict între noi", a zis Cristea.

"Nu am nici un conflict cu Andrei, el a fost un jucător important pentru Dinamo. S-a întors cu mare entuziasm, ştim că poate fi util echipei şi îl aşteptăm să revină la parametri maximi", a zis şi Bonetti.

29 de minute a jucat Andrei Cristea în acest sezon, contra Iaşiului, în restul partidelor nefiind utilizat de Bonetti

"E jenant că am ajuns în această situaţie, să nu mă pot antrena cu echipa şi să nu primesc nici o şansă. E bătaie de joc ce mi se întîmplă, Bonetti trebuie să înţeleagă că am nevoie de o şansă!" (Andrei Cristea, în interviul acordat Gazetei Sporturilor de luni)

ADVERSAR EUROPA LEAGUE: Metalist, eşec acasă!

Rivalii dinamoviştilor în play-off-ul Europa League, ucrainenii de la Metalist Harkov, nu se regăsesc. În etapa a 5-a a campionatului, formaţia pregătită de Miron Markevici a cedat acasă, 0-1, în faţa lui Arsenal Kiev, la care Mazilu a intrat în minutul 72, iar Florescu a absentat. În urma acestei înfrîngeri, gruparea din Harkov ocupă locul 6, cu 8 puncte acumulate. Turul Dinamo - Metalist e programat pe 23 august, pe Arena Naţională.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
spartandinamovist
spartandinamovist  •  14 August 2012, 12:55

nu cu trompeta se face loc intr-o echipa , ,mai bine isi revizuieste comportamentul si incearca sa devina mai util decit tucudean axente danciu ,ce am vazut cu iasu ,a fost umbra unui fotbalist ,asa nu o sa prinda echipa niciodata cu jocul prestat si cu gura marfe ,echipa are nevoie de jucatori care isi aduc un aport decisiv echipei ,el il aduce in sens negativ ,ce am xazut cu iasu ,dar poate e obisnuit ca pe vremea lui bporcea cind tip[a clanu si borcea executa ,s-au schimbat regulile ,acum trebuie sa fi util ,daca nu iesti stai in tribuna sau pleci ,invata cristea regulile noi

rotariugeorge
rotariugeorge  •  14 August 2012, 11:28

Dario face treaba! in curand se vor vedea rezultatele! are propriile lui opinii, nu scrie dupa dictare ;) abia acum intinereste Dinamo cum se tot promitea.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 August 2012, 11:17

Cred ca Bonetti a fost surprins neplacut de randamentul lui Andrei intr-un meci usor cu Iasiul in care putea sa demonstreze multe ! Insa el a gresit multe pase simple si la finalizare ! E inca departe de cum il stiam , semn ca lipsa jocurilor tari, pregatirea deficitara, accidentarea , l-au "deraiat" putin ! Trebuie sa lupte sa devina ce a fost si atunci niciun antrenor nu te ignora ! Dar la noi e asa un "curent" pagubos ca jucatorul sa inceapa sa strige in stanga si in dreapta, sa acuze antrenorul, etc !" Festina lente" , Andrei Cristea !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează