FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Impact oferă 1,6 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 mai 2008 00:00

Compania condusă de omul de afaceri Dan Ioan Popp s-a decis să cumpere 39 la sută din acţiunile Consiliului Local.

Impact s-a decis şi vrea să cum­pe­re 39 de procente din totalul de 62 deţinute în prezent de Consiliul Lo­cal pentru suma de 1,6 milioane de euro.

După o lungă perioadă de amî­nări, pachetul majoritar de acţiuni la Universitatea Cluj are şanse mari să se vîndă astăzi. În cadrul Adu­nă­rii Generale a Acţionarilor, com­pa­nia Impact, care deţine în prezent 12 la sută din acţiunile clubului, va face o ofertă de 1,6 milioane de eu­ro Consiliului Local pentru 39 de pro­cente. “Se lucrează la o ofertă”, a dezvăluit aseară Mihai Drăgutoiu, reprezentantul societăţii Impact.

Firma Oncos intenţionează să achi­ziţioneze restul de 16 procente, ră­ma­se din totalul de 55 scoase la vîn­zare de Consiliul Local. Pre­şe­din­tele “şepcilor roşii”, Toni Doboş, aş­teaptă cu nerăbdare şedinţa de as­tăzi. “Sper ca în urma acestei întîlniri să se ştie exact noul pro­prie­tar al clubului. Ast­fel vom putea pre­găti planul de bă­taie pentru noul sezon”, a spus Doboş.

Planul de rezervă
Dacă Impact nu-şi va asigura ma­jo­ri­tatea în urma şedinţei de astăzi, exis­­tă şi un plan B. Astfel, Goga ar pu­tea fi cedat în Rusia sau la o echi­pă din ţară care e dispusă să ofere 1,5 mi­lioa­ne de euro. Din banii ob­ţi­nuţi, vor fi achitate datoriile şi apoi se va încerca transferul unor jucători va­lo­roşi pentru liga secundă, ur­mînd ca bugetul clubului să fie asi­gu­rat în continuare de Consiliul Local.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
 •  28 Mai 2008, 14:07

"U" Cluj,in ciuda multor dificultati precum si a multor inamici si lichele,se v-a reabilita si in sezonul urmator,o sa promoveze in prima liga.

 •  28 Mai 2008, 13:26

O fi avand clubul vreun teren de antrenament care iii intereseaza. Oricum, suma e ridicola. Vor sa preia controlul cu 1.6 millioane, si pun mana pe 1.5 milioane doar din vanzarea lui Goga. Impact e o societate cotata la bursa. Nu va faceti iluzii ca s-ar putea comporta la fel ca un Paszkany sau Becali. E constransa sa faca profit din fiecare tranzactie pe care o fac, iar din 3 in 3 luni trebuie sa dea seama zecilor de miii de actionari.Orice investitie trebuie sa fie profitabila pe termen scurt

 •  28 Mai 2008, 10:48

u cj valoreaza mai putin decat goga :)))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close