FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Impresarul lui Giedrius Arlauskis a dezvăluit că Steaua a vrut să-i facă un contract de lungă durată » De ce a refuzat portarul

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 19:27

Giedrius Arlauskis are un sezon formidabil la Steaua, dar e foarte probabil ca portarul să se despartă de roş-albaştrii în vara următoare.

Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis, a spus că oficialii Stelei au vrut să-i facă portarului un contract pe lungă durată în momentul venirii acestuia în Ghencea, însă reprezentantul sportivului n-a fost de acord.

"Mă sună cluburi pentru Arlauskis. M-au sunat din Turcia, din Anglia, dar rămîne de văzut. Nu e exclus să rămînă la Steaua. Eu cred că încă e prea devreme pentru a începe negocierile. Cînd a venit la Steaua, roş-albaştrii i-au propus un contract mai lung, dar noi am vrut să vedem cum va juca în Ghencea, cum va evolua, şi n-am fost de acord. Ruşii au ştiut întotdeauna că Arlauskis e un portar foarte valoros", a spus Leonid Istrati pentru Look tv.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
kozym
kozym  •  01 Octombrie 2014, 08:59

Acum cateva saptamani spuneau ca Steaua nu a vrut sa faca un contract pe perioada mai lunga de un an. Cine sa-i mai creada????

inginera
inginera  •  30 Septembrie 2014, 22:47
Postat de unico_biancorossi pe 30 Septembrie 2014, 20:21

fii calm. de bun ce e a stat pe tusa un an la rusi. e plina lumea de portari buni. stai sa vezi ca e coada pentru arlequinus. sa plece, daca poate. e clar, Panait Istrati scrie romane interesante..)) vrea lovele, e clar.

Cred ca ai baut in seara asta, daca nici asta nu e portar bun inseamna ca ce aveti voi la dinamo sunt jucatori de curling nu portari....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Septembrie 2014, 21:51
Postat de spectatorul pe 30 Septembrie 2014, 20:47

Cred si eu ca a refuzat, omul pare foarte bun pentru campionatul romanesc.

gluma e gluma. e un portar bun, cumsecade..))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează