FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDENŢĂ DIN BENAHAVIS, SPANIA

Impresarul lui Rafael Cruz ameninţă: "Toată Brazilia va afla ce amatorism e la Steaua"

Cruz (alături de impresarul său) a părăsit Steaua cu capul plecat.
Cruz (alături de impresarul său) a părăsit Steaua cu capul plecat.

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 ianuarie 2013 21:04

Impresarul lui Rafael Cruz, Julio Fontes, se declară dezamăgit de cum au procedat roş-albaştrii şi anunţă că nici un brazilian nu va mai ajunge în Ghencea.

- Domnul Fontes, cînd aţi aflat că Rafael Cruz nu va semna cu Steaua?
- Prima oară am auzit asta de la voi, cei din presă, duminică la prînz. N-am avut cu cine să discut de la Steaua şi i-am aşteptat să se întoarcă de la plimbare. Apoi, Mihai Stoica mi-a confirmat. L-am luat pe Rafael şi am plecat.

- Vă simţiţi păcălit?
- Sincer, da! Nici un moment nu s-a pus problema ca el să vină în probe la Steaua. Cei de aici şi-au manifestat interesul pentru un împrumut, au trimis hîrtia în Brazilia, la Atletico Mineiro, o promisiune, semnată de Mihai Stoica.

- Da, dar el nu mai are drept de semnătură.
- Am auzit, nu ştiu ce să spun. La ora asta, cei de la Atletico caută o cale legală de a se adresa la FIFA pentru că se simt păcăliţi. Ca şi noi, de altfel.

"Ce fel de club e Steaua?"

- Pe cine sînteţi supărat, mai exact?
- Cum pe cine? Pe Mihai Stoica, normal. Eu am vorbit cu antrenorul, cu Reghecampf, şi mi-a zis că-i place de Rafael şi că rămîne. Stoica mi-a zis acelaşi lucru. Ce e asta? Ce fel de club e Steaua?

- Veţi mai lucra vreodată cu Steaua?
- Cred că glumiţi! Nu numai că eu nu voi mai aduce nici un jucător aici, dar toată lumea din Brazilia, mă refer aici în primul rînd la colegii mei de breaslă, va afla ce amatorism e la acest club!

- Cum vi s-a părut că a jucat Cruz în partida cu Basel?
- În primul rînd, trebuie precizat că el a efectuat un singur antrenament cu echipa înaintea acelei partide. Apoi, în cele două zile cît a stat în cantonament cu Steaua a fost supus la teste fizice. Înainte de asta, adăugaţi şi cele 18 ore petrecute pe drum pentru a ajunge în Spania. Cu toate astea, eu cred că a avut o evoluţie bună, în nota echipei. A dat siguranţă, nu a gafat. Cine zice că a jucat slab nu se pricepe la fotbal!

Ajung la FIFA?
Atletico Mineiro s-a supărat că fotbalistul ei a jucat în roşu şi albastru în amicalul cu Basel fără să fi avut permisiunea să fie testat de români. Fotbalistul se teme acum că i-ar putea fi reziliat contractul din Brazilia, din care cîştigă 35.000 de euro lunar.

Roş-albaştrii l-au convins să vină în cantonamentul din Spania cu un document pe care l-au trimis la Mineiro, o promisiune de împrumut cu care Steaua susţinea că-l vrea pe jucător pentru cinci luni şi-i plăteşte 10.000 de euro lunar. Dar actul era iscălit de către Mihai Stoica, şi managerul n-are drept de semnătură! Din acest motiv, brazilienii îi ameninţă pe stelişti cu un proces la FIFA!

"Uitîndu-mă pe palmaresul Stelei, eram mirat că nu a mai luat nici un titlu în ultimii 7 ani. Acum, cunoscînd ce fel de conducătorii are, e logic să fie aşa" ( Julio Fontes, impresarul lui Rafael Cruz)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
andystar
andystar  •  21 Ianuarie 2013, 11:08

Sa vedem ,asa sa fie !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  21 Ianuarie 2013, 10:44

Bine ,bine ...asa o sa fac .Respect 1!!

andystar
andystar  •  21 Ianuarie 2013, 10:31
Postat de ovidiu_3003 pe 21 Ianuarie 2013, 10:24

Andystar amandoi avem probleme acolo sus ...da cat m am chinuit sa te ajung zilele acestea tot n am reusit ...mereu scrii mai multe banalitati ca mine ...esti mai in vana... nu obosesti niciodata ...

Nu ne comparam omule ! Tu aberezi si esti o nulitate ! Nu te pricepi deloc la fenomen ,doar improsti cu noroi si faci spam ! Daca nu iti convine ceva asta faci !Vezi de ale tale si fii mai cu capu pe umeri !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează