FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Impresarul lui Torje: "Are oferte din Germania, Rusia, Anglia. Dinamo vrea 5 milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2010 00:00

Impresarul lui Gabriel Torje, Cristea Opria, a afirmat că mijlocaşul dinamovist are oferte din Rusia, Germania şi Rusia şi a precizat că gruparea din Ştefan cel Mare solicită 5 milioane de euro în schimbul mijlocaşului care va împlini 21 de ani pe 22 noiembrie.

"Torje va pleca sigur la iarnă, dar deocamdată nu se ştie unde. Avem 2-3 oferte foarte bune şi a rămas să se înţeleagă cluburile între ele. Dinamo cere 5 milioane şi nu e diferenţă mare între pretenţiile lui Dinamo şi ce se oferă", a spus Opria la sportro.

Apoi a continuat: "Sută la sută, Torje este pregătit de alt campionat. În 2-3 ani, se vor bate cluburi mari din Europa pentru el. Are un caracter puternic, rar întîlnit la un fotbalist de vîrsta lui".

"Am oferte din Germania, Anglia şi Rusia, iar cea mai bună ofertă din punct de vedere financiar este cea din Rusia. Dar noi căutăm un campionat valoros, nu neapărat oferta financiară", a mai zis impresarul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
gyurika
gyurika  •  04 Noiembrie 2010, 09:07

Daca Dinamo cere 5 milioane pe Torje... de aici iese baiatul la pensie!!! S-au dus vremurile cand fratii Becali dadeau tzepe cluburilor din Occident!

aloys_
aloys_  •  03 Noiembrie 2010, 21:18

SA PLECE TOATA CONDUCEREA, NU TORJE! Daca nu au bani sa sustina clubul DINAMO, sa plece! Nu ma intereseaza ca vand jucatori pe banda, mereu au facut asa.. DINAMO AR TREBUI SA CUMPERE JUCATORI IMPORTANTI SI SA DEVINA O MARE ECHIPA, NU CE ESTE ACUM!..

bigiu
bigiu  •  03 Noiembrie 2010, 15:20

E BUN FOARTE BUN HAI DINAMO

Vezi toate comentariile (6)
Comentează