FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Imprevizibilii lui Şumi » Braşovul nu reuşeşte să ia puncte cu echipele mici

Marius Sumudica
Marius Sumudica

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 16:53

Echipa lui Marius Şumudică a făcut o figură frumoasă în meciurile tari, dar s-a împotmolit cu echipele aflate în zona "fierbinte".


Braşovul a demonstrat că este o echipă care se poate mobiliza foarte bine, dar care îşi pierde concentrarea cînd are parte de aversari din plutonul codaş. Trupa lui Şumudică a obţinut rezultate impresionante cu granzii: 1-0 cu Vaslui şi Rapid şi remize în deplasare cu Dinamo şi Rapid. Cu toate acestea, galben-negrii au avut probleme mari cu echipe ieşite din formă, pe care le-a "ajutat" să îşi revină după meciul direct.

Şumudică şi ai săi a pierdut în etapa 20 împotriva Sportului, iar elevii lui Isăilă au defilat în următoarele etape, 3-1 cu Dinamo şi 1-1 cu CFR Cluj. La fel s-a întîmplat şi cu Oţelul care trecea printr-o perioadă neagră, dar au reuşit să îi învingă pe braşoveni, scor 2-0. Istoria s-a repetat şi în ultima etapă, cînd Petrolul a învins cu 2-0 pe Braşov, ultima victorie a trupei lui Mulţescu fiind în urmă cu opt etape.

Următorul meci al stegarilor va fi împotriva Chiajnei, ilfovenii reuşind prima victorie în Liga 1 în meciul tur, cînd Vitinha a adus victoria pentru echipa antrenată la acel moment de Laurenţiu Diniţă.

Meciul dintre Braşov şi Concordia se va disputa luni, 9 aprilie, ora 19:00, în direct pe Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  02 Aprilie 2012, 19:39

sumudica se tot lauda ce a facut el ca antrenor.....el e 0 ca antrenor defectu naibii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează