FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

În ciuda lui Gigi! » Anamaria a primit interzis la Steaua, dar Rafael Cruz vine prin intermediul ei

Anamaria Reghecampf a primit interzis la transferuri în Ghencea după complicaţiile apărute în negocierile cu Milanov
Anamaria Reghecampf a primit interzis la transferuri în Ghencea după complicaţiile apărute în negocierile cu Milanov

Articol de - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 00:59

Agentul brazilianului e Jose Renato Martinez, partenerul soţiei lui Reghecampf pe piaţa sud-americană şi care i-a adus în România pe Adi Rocha, Glauber, Cleiton şi Guilherme.

Scandalul care s-a iscat la Steaua din cauza interesului echipei din Ghencea pentru Milanov şi care a avut ca rezultat interzicerea transferurilor înspre trupa roş-albastă intermediate de către Anamaria Prodan ar putea fi reaprins. Motivul? Aducerea brazilianului Rafael Cruz, pentru că el ajunge la Steaua tot pe filiera firmei de impresariat pe care o are soţia lui Reghecampf!

Agentul lui Rafael Cruz e Jose Renato Martinez, partenerul de pe piaţa sud-americană al impresarei Prodan. Aceasta a colaborat cu agentul brazilian în privinţa tuturor fotbaliştilor pe care Reghecampf i-a adus la Chiajna din America de Sud, inclusiv Adi Rocha şi Guilherme. Apoi, Anamaria Prodan, cînd s-a dus preşedinte la U Cluj, i-a luat acolo fix pe jucătorii deţinuţi de Renato Martinez: cei doi Alex, Cleiton şi Erico.

5 jucători deţinuţi de Anamaria Prodan sau de partenerii cu care colaborează în străinătate au venit la Steaua în ultima jumătate de an: Rocha, Doru Bratu, Szukala, Adi Popa, Rafael Cruz

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
andystar
andystar  •  15 Ianuarie 2013, 14:50

Nu conteaza cine a facut transferul,important este sa fie bun !

qzoom
qzoom  •  15 Ianuarie 2013, 12:07

Asta este o inghititore de copiii cruzi !

vaalah
vaalah  •  15 Ianuarie 2013, 11:30

Vai de capul lui Reghe, acasă sa o suporte pe asta și la servici pe Gigi, trebuie sa ai nervi de otel sa faci fata la asa ceva .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează