FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

În el sînt speranţele » Danciu-gol, la 35 de ani, este aşteptat ca salvatorul ”cîinilor”

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 29 octombrie 2012 14:50

Dinamo are două supermeciuri în această săptămînă, joi, cu Pandurii, în "optimile" Cupei, la Tîrgu Jiu, şi duminică, pe Naţional Arena, cu Steaua, în campionat.

Două partide extrem de importante pentru soarta lui Dario Bonetti şi a jucătorilor. Iar "cîinii" trag de veteranul echipei, Ionel Dănciulescu, 35 de ani, omul cu cea mai mare experienţă din lotul roş-albilor, ca să-i conducă spre succes în proximele partide. Fotbalistul n-a putut juca în meciurile cu Rapid (2-1) şi cu Ceahlăul (0-0) din cauza unei contracturi musculare, dar este aşteptat să se antreneze normal începînd de azi, la prima şedinţă de pregătire a săptămînii.

Vîrful se simte bine din punct de vedere fizic, rămîne de văzut dacă Bonetti va risca din start cu el la Tîrgu Jiu. Oricum, cu Steaua se vrea a fi aruncat în luptă din primul moment.

3 goluri a marcat Dănciulescu în actualul sezon, toate reuşitele fiind marcate în campionat. A adus victoriile cu Severin (2-1) şi cu U Cluj (2-1), a contribuit la succesul cu Pandurii (3-0)

4 goluri a înscris atacantul în poarta Pandurilor în carieră

7 goluri a reuşit Danciu-gol să marcheze în poarta Stelei în întreaga sa carieră, în campionat: două pe vremea cînd era la Electroputere, 5 de cînd e la Dinamo

"Mă gîndesc să-l folosesc şi pe Dănciulescu în aceste meciuri, n-am putut conta pe el din cauza accidentării"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
darfcar
darfcar  •  29 Octombrie 2012, 19:43

Respect Danciulescu

14mai1948
14mai1948  •  29 Octombrie 2012, 16:14

mentionez danciu face 36 de ani in decembrie ..da?si o ia in 37 de ani peste o luna jumate ...asta pt cine nu stie ,informativ iar catalin 34 snatate multa ,amindoi ajung la virsta lui jan padureanu au impreuna virsta cit au aproape jumate din echipa viitorului ,catalin dabea alearga nici ca nu mai e pasator dar nici dribleur nici debarasator picolo e un nimic in teren mai bine il joaca cum la jucat la finalk pe alvarez undeva prin teren fara sa alerge ,oricum chiar daca o face nu se deosebeste fata de mersul la pas a lui steliano filip

calinescu_
calinescu_  •  29 Octombrie 2012, 16:10

CATEGORIC , BONETI E NEBUN ....!!!!! DAR ACTIONARII SI TOTI SEFII DE LA CLUB CUM SUNT ???????? CUM SA ATACI UN CAMPIONAT CAND NU AI IN LOT NICI UN INCHIZATOR ???????? NEBUNUL IL CREDEA PE CATALIN MUNTEANU UN NOU PIRLO ....!!!! DAR UITA CA PIRLO JUCA LINGA GATUSO .....!!!! LUATI-L URGENT PE GIANI KIRITZA SA MAI SALVAM CE SE POATE ....!!!! IN CAZ CONTRAR RISCAM SA FIM UMILITI ATIT DE PANDURII CAT SI DE STEAUA .....!!!!! SA AUZIM DE BINE ....!!! DACA DANCIU MAI POATE ALERGA IN JUR DE 15-20 MINUTE , CATALIN MUNTEANU NU POATE NIMIC .....!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează