FOTBAL  »  Superliga  »  COMITETUL EXECUTIV

În numele lui Kassai Jr. » Secretarul general al FRF e acuzat că l-a impus în CEx pe şeful de la Metaloglobus (L3), unde evoluează fiul său

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 20:26

”A sunat mai mulţi conducători sugerîndu-le să-l voteze pe Marius Burcă, preşedintele de la Metaloglobus”, spun conducători din liga a treia. Kassai jr., mijlocaş, e la club din vara trecută


Nu e numai părintele Krenek de la Oşorhei o nouă prezenţă exotică în Comitetul Executiv FRF prin profilul său controversat! Colegul său de la liga a treia, Marius Burcă, preşedinte la Metaloglobus, a ajuns la vîrful fotbalului românesc printr-o poveste dirijată discret din culise. Asta susţin mai mulţi conducători din fotbalul mic.

Citeşte şi: Părinte de comitet » Un membru divin în noul CEx: controversatul preot bihorean Alexa Krenek, implicat în numeroase scandaluri cu iz penal

"A supervizat scrutinul"
"Marele merit al lui Burcă e acela că Daniel Kassai, fiul secretarului general al federaţiei, joacă la Metaloglobus!", au povestit oficiali din L3. Băiatul lui Adalbert Kassai are 21 de ani şi, după ce a evoluat o perioadă la grupele de juniori ale Rapidului, a trecut în vara lui 2012 la trupa din Pantelimon. A ajuns acolo deoarece clubul trebuia să-şi completeze tripleta de jucători U21, obligatorie în eşalonul trei.

"Înaintea alegerilor, Bela Kassai personal a sunat pe la mai mulţi conducători, sugerîndu-le să voteze pentru Burcă. La fel a procedat şi omul de încredere al lui Kassai, Victor Cruceană. Şi a vegheat personal în sală pentru ca lucrurile să iasă cum trebuie", au punctat sursele GSP. Marius Burcă nu a dorit să comenteze subiectul, iar Adalbert Kassai n-a putut fi contactat.


7 luni vor dura mandatele noilor membri din CEx, perioadă scurtată din cauza viitoarelor alegeri de la FRF


Alegeri la FRF, în februarie sau martie
Preşedintele Mircea Sandu îşi încheie în luna iulie mandatul la FRF, dar Naşu' intenţionează să tragă alegerile pentru conducerea federaţiei chiar la începutul lui 2014. "Probabil, vor fi în februarie sau martie", au explicat surse federale. Ar fi un demers care să-l ajute pe Popescu, intrat deja în cursă, şi să îngreuneze misiunea potenţialilor contracandidaţi, prin scurtarea perioadei electorale.


BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 August 2013, 14:38

Pai asta e si menirea acestor intrusi, sa asigure voturile pentru viitorul presedinte ! Eu am spus de mult ca nu Sandu si Mitica conduc FRF si Liga, ci Kassai si V. Alexandru ! Astia sunt eminentele cenusii(la propriu) !

tiger91rom
tiger91rom  •  07 August 2013, 11:20

Pai se putea...Doar e acolo sa-l ajute pe fi-su!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close