FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII RĂMÎN ÎN LIGA I!

În Rusia a promovat echipa de pe 3 în L2. Trebuia baraj Mioveni - Petrolul pentru promovare?

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Situaţia lui Internaţional Curtea de Argeş nu este unică în campionatele din Europa. Nu mai departe de toamna anului trecut, FC Moscova (locul 6) a renunţat la statutul de prim divizionară din cauza problemelor financiare, numai că poziţia nu i-a fost ocupată de formaţia de pe primul loc retrogradabil, ci de Alania Vladikavkaz, doar pe 3 în divizia a doua.

Regulamentele în vigoare în România prevăd ca ocupanta locului 15 (din 18) să fie readmisă în prima ligă în cazul în care una dintre echipe este retrogradată sau nu mai poate îndeplini citeriile de licenţiere.

Petrolul şi Dacia Mioveni consideră anormal schimbul dintre Pandurii şi Inter, văzînd ca soluţie ideală un meci de baraj între cluburile clasate pe 3 în liga a doua.

"O altă <lucrătură> a celor de la Federaţie. În prima ligă joacă doar echipele pe care le vor ei. Sigur că era normal să se joace un meci de baraj între ocupantele locurilor trei din seriile ligii a doua, dar la noi nnimic nu-i normal", a spus pentru gsp.ro preşedintele CA de la Dacia, Ion Georgescu.

Crezi că regulamentul ar trebui schimbat în Liga I?

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (38)
ady_raul
ady_raul  •  15 Iulie 2010, 19:52

normal.trebuie baraj intre locurile 3 a fiacarei serii din liga 2.fara discutie poi cei asta bateie de joc ce fac cei de la frf.eu intelegca condescu detine mai mult de 50 % din voturile federale si la reales p sandu dar chiar asa?asta e din cate am inteles.....ar trebui modificat regulamentu si pandurii nu ar mai avea drept de joc in liga 1 dupa ce de 2 ori a retrogradat in liga 2.rusine frf,lpf ptr tot ceea ce faceti in fotbalul romanesc.

fabregas1991
fabregas1991  •  15 Iulie 2010, 19:31

La noi vorbeste banu !

vio.
vio.  •  15 Iulie 2010, 19:28

Sa speram ca in urmatorii ani va fi aplicata acea idee cu o singura serie in Liga II. In acest mod vom fi si noi la fel ca celelalte tari. Sa speram ca vreodata vom avea si o singura serie in Liga III dar acest vis nu stiu daca mi se va implini :| . Hai Romania ! La cat mai multe puncte aduse de echipele romanesti din cupele europene !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close