FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - GAZ METAN 2-1

În ultima secundă! » DiStefano a fost decisiv la ultima fază a meciului

Chipciu a marcat ieri primul gol al braşovenilor în acest campionat
Chipciu a marcat ieri primul gol al braşovenilor în acest campionat

Articol de - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 22:48

Braşovul şi Mediaşul au ratat enorm, Distefano a punctat decisiv cînd nu mai credea nimeni.

În minutul 18, R. Zaharia a trimis violent, din voleu, către propria poartă. Pleşca era bătut, dar mingea s-a dus alături! A fost execuţia ce a marcat un start tern, cu un Braşov prea timid şi un Mediaş mereu la pîndă, gata să distrugă.

Şi aşa, "stegarii" au avut două şanse bune, cap Majernik alături şi ghiulea sub bară, scoasă de Pleşca, înainte să marcheze, splendid, pentru 1-0. Chipciu a preluat cu dreptul la marginea careului o minge respinsă de Akaky, l-a întors pe Al. Muntean şi a tras, din voleu, cu stîngul, bătîndu-l pe Pleşca (31). Gazul a egalat tot printr-o execuţie de efect. Buzean a ridicat peste un fundaş, Pîrvulescu a preluat cu stîngul şi a tras, din unghi, cu dreptul, 1-1 (43). "Stegarii" au presat, dar Distefano, de două ori, şi Hadnagy n-au reuşit să-l bată pe Pleşca.

Mediaşul a replicat prin trasoare de la distanţă. Apoi a îndrăznit mai mult. Akaky, din 5 metri, singur, a trimis aiurea (67), cea mai mare ratare dintr-o serie de patru în cursul reprizei secunde! Furtuna a transformat terenul în patinoar. Buga a găsit o fîşie liberă, a sprintat, însă şutul său a fost blocat incredibil de Pleşca (88). A irosit şi Pîrvulescu, apoi din nou Buga, pentru ca Distefano să încheie antologic meciul, cu un gol în diagonală, pentru un 2-1 în ultima secundă!

Inbox
- Meciul s-a disputat la Tg. Mureş, terenul braşovenilor fiind suspendat după incidentele de la meciul de Cupă cu Steaua. Fanii au aprins atunci mai multe torţe.
- Pe lîngă Eric, Pustai n-a putut miza pe Lazăr, care a suferit o criză renală, ajungînd la spital. A stat cîteva ore pe perfuzii, dar a declarat că vrea să joace joi, cu Mainz!
- Hoban a fost scos pe targă, avînd nevoie de minute bune de îngrijiri, după ce Cristescu l-a nimerit, cu o minge trimisă violent, de la doi metri, în zona inghinală.
- Braşovul a cerut gol în minutul 55, cînd o minge trimisă cu capul de Munteanu a fost oprită de Pleşca pe linie. Reluările au indicat că mingea n-a depăşit limita cu toată circumferinţa.
- "Stegarii" au vrut penalty, după ce Breeveld, întins după o minge, l-a lovit pe Hadnagy în careu (76). Comănescu a indicat că nu a existat infracţiune.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
briche
briche  •  26 Iulie 2011, 08:21

Si cum puteti sa scrieti ca Parvulescu a dat gol din voleu? Ce presa sportiva avem...becali, becali si iar becali si 2-3 randuri analize adevarate la meciuri. De fapt ce ma mir daca in pauza la toate meciurile de ieri in loc sa se vorbeasca despre fazele din prima repriza, am vazut doar conferinta lui becali si noile veniri ale stelei...Penibil!!!

briche
briche  •  26 Iulie 2011, 08:16

oare cine da notele la jucatori? se si uita la meci? cum poti sa ii dai 6 la markovici care a jucat 20 de min si nu a avut nici o reactie la golul 2 al brasovenilor, mai avea un pic si il invita pe distefano sa suteze. Iar lui Hoban care face tot jocul Gazului, si defensiv si ofensiv sa ii dai tot 6.

pasculau
pasculau  •  26 Iulie 2011, 08:05

FORTA STEAGU ...........UITATIVA DE UNDE RESPINGE MINGEA CU CAPUL PIRVULESCU LASATI PORTARUL....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează