FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă doi adversari pentru Clau-Gol » Mircea Lucescu se implică în numirea noului antrenor de la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 noiembrie 2014 14:49

Flavius Stoican a decis să plece de la Dinamo, după o serie de rezultate slabe, iar conducerea "cîinilor" caută un nou antrenor.

UPDATE: 14:45 Mai mulţi oameni din fotbal îl propun pe Ionel "Jerry" Gane ca antrenor al "cîinilor".

Fostul atacant a jucat pentru Dinamo în sezonul 1998-1999 şi a rămas în mintea fanilor după golul marcat în meciul Rapid - Dinamo, 1-4.

Ca antrenor, Gane a stat pe banca celor de la CS Turnu-Severin, Corona Braşov şi CS U Craiova, de un de plecat în septembrie 2014, după ce şapte meciuri.


Sînt tot mai mulţi susţinători ai numirii lui Ionuţ Chirilă pe banca tehnică a alb-roşilor, iar cea mai puternică voce este cea a lui Mircea Lucescu, care s-a întîlnit cu Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache.

"Merită şi el o şansă, mai ales că ştie să lucreze cu tinerii. Acum este momentul oportun pentru a fi numit antrenorul echipei ", le-a zis Mircea Lucescu celor doi buni prieteni ai săi.

Anghelache este cel mai mare susţinător al acestei idei, dar Ionuţ Negoiţă vrea să cîntărească toate opţiunile.

Una din variante este numirea lui Claudiu Niculescu ca antrenor principal, ajutat de secunzii Florentin Petre şi Cornel Dobre, un staff 100% dinamovist.

Ionuţ Chirilă crede că cineva nu îl doreşte la Dinamo

"După ce am făcut o echipă naţională de tineret şi a format jucători care au adus mulţi bani pentru cluburi precum Dinamo şi Rapid ce să mai fac ca să fiu antrenor al lui Dinamo? Am fost blocat la Dinamo cînd am avut 7 titulari la echipa mare, am fost blocat şi în 2011 şi 2013 la Dinamo.

Nu a sunat nici un telefon de la Dinamo şi nu va suna nici un telefon de la Dinamo. Există cineva care nu mă vrea la Dinamo şi care mă va bloca mereu", a declarat Ionuţ Chirilă la televiziunea sportro.

Dinamoviştii vor avea astăzi de la ora 16:00 un antrenament, care va fi condus de secundul Dorin Mateuţ.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 05:13
Postat de zidane92 pe 13 Noiembrie 2014, 16:08

Ma nenorocitule dupa ce ca esti afon ca antrenor mai ai si tupeul sa vrei sa vii la Dinamo dupa ce ai comis blasfemia de a aduce numele unui brand ca FC Dinamo Bucuresti in derizoriu anuntand "ca la valoarea ta" (bineinteles exprimare de manelist ce tec caracterizeaza) cumperi clubul impreuna cu sefa centurilor din canada si germana anamop ? Du-te si impusca-te nulitate de om! Mesaj pentru "il grande" chirila ionut! Pentru Danciu,multa bafta,il asteapta clipe grele de acuma!Era bine daca venea Niculescu principal,iar Danciu si Petre secunzi! Ala era semnalul renasterii unui Dinamo puternic cu o banca formata din fotbalistii emblematici ai nostri din ultimii 15 ani!

total de acord. si el si cei despre care voi ati vorbit mai jos, nu au prea multa treaba cu dinamo. din gura se dau multi ca sunt dinamovisti. fata de un Danciulescu sau Niculescu, aia sunt nulitati.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 05:12

FORZA DINAMO !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 05:11
Postat de dinamo_forever_77 pe 13 Noiembrie 2014, 16:28

Sper sa vina Chirila !

nu, nu este indicat. e mult mai indicat Danciu, chiar daca nu are exp[erienta ca antrenor. are viziunea jocului, a fost un mare atacant, un golgeter cum rar se nasc in romania. sigur va sti cum sa ii faca pe tinerii lui dinamo sa bage mortul in casa zdelistilor. >>))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează